2777
2789

من از قیمت 120تومن خریدم تا 510تومن

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای پوست های چرب و جوشدار هم خوبه ؟ من هر چی میزنم صورتم زودی جوش میزنه .. خسته شدم از دست جوشام

اره خیلی جوش صورت با تمیزی پوست و شستن رو بالشتی و جمع کردن موها موقع خواب و آبرسان خوب کنترل کن منم قبلاً خیلی جوش میزدم این کارهارو دکترم گفت انجام دادم دیگه نمی‌زنم البته عرق کاسنی هم هر شب یه فنجون می‌خوردم بدنمم پاکسازی شد

اره خیلی جوش صورت با تمیزی پوست و شستن رو بالشتی و جمع کردن موها موقع خواب و آبرسان خوب کنترل کن منم ...

اتفاقا همه اینایی ک گفتی انجام میدم .. اگه هیچی نزنم ب صورتم ممکنه جوش نزنم ولی بدون کرم و مواد آرایشی که نمیشه .. 

آبرسان چی میزنی عزیزم؟

میشه برا خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین .. ۸ ساله ازدواج کردیم خونه نداریم
اتفاقا همه اینایی ک گفتی انجام میدم .. اگه هیچی نزنم ب صورتم ممکنه جوش نزنم ولی بدون کرم و مواد آرای ...

من قبلاً آبرسان هیدرودم میزدم بعدش یه برند خارجی خیلی هم گرون بود میزدم الان اسمش یادم نمیاد ولی اصلا خوب نبود الان آبرسان کامان لیمویی میزنم که هیالونیک اسید داره خیلی خوبه 

من قبلاً آبرسان هیدرودم میزدم بعدش یه برند خارجی خیلی هم گرون بود میزدم الان اسمش یادم نمیاد ولی اصل ...

ممنون عزیزم منم امتحانش میکنم

میشه برا خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین .. ۸ ساله ازدواج کردیم خونه نداریم
من قبلاً آبرسان هیدرودم میزدم بعدش یه برند خارجی خیلی هم گرون بود میزدم الان اسمش یادم نمیاد ولی اصل ...

ولی حتما داخلی بدنتو پاکسازی کن همون عرق کاسنی یک ماه بخور ببین اگه موثره ادامه بده جوشها همش از سمهای کبد که از پوست میزنه بیرون پاکسازی کن با عرق کاسنی 

برای دست میشه استفاده کرد ؟

اره

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!