2777
2789
عنوان

مامانا هستید یه سوال بپرسم؟

2496 بازدید | 16 پست

واسه دخترم شربت آرژی پلاس گرفتم...واسه افزایش اشتها و قد خوبه...چون دخترم بی نهایت لاغر و ریزست و کم اشتها...حالا از پری شب که دادم اشتهاش از زمین تا آسمون فرق کرد...دیروز همش در حال خوردن بود...یعنی اییینقدر زود اثر کرد؟فقط با یه بار خوردن؟؟!!!🤔

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی میگی؟  بچه من خیلی بد غذاس به نظرت خوبه ب اونم بدم؟

پارسال هم دو دوره با تجویز پزشک دادم...هر دفعه احساس میکردم اشتهاش بهتر شده...اما اینبار با همون بار اول دادن انگار اثر کرده...خودمم عجیبه برام که اینقدر زود اثر کنه...دخترم امشب برعکس همیشه شامش رو با اشتها خورد ساعت ۹...بعد ساعت ۱۲ هم گفت مامان دلم داره ضعف می‌ره...پاشدم نیمرو درست کردم براش اونم با اشتها خورد...

برای چه رده سنی میشه مصرف کرد

فکر کنم از چهار سال به بالا...چون روی جعبش هم زده از ۴تا ده سال روزی یک بار...از ده سال به بالا هم روزی دوبار...

پارسال هم دو دوره با تجویز پزشک دادم...هر دفعه احساس میکردم اشتهاش بهتر شده...اما اینبار با همون بار ...

خب این یکم غیرعادی داره میخوره دیگه🤭😂

نوش جونش شایدم باید همینجور باشه ♥

ن بابا من مث شما نیستم مدام آشپزی کنم 

همون وعده اصلی هارو بخوره خداروشکر میکنم

جدی میگی؟  بچه من خیلی بد غذاس به نظرت خوبه ب اونم بدم؟

اول با دکتر مشورت کن...چون تا جایی که می‌دونم هورمون رشد هم داخلش داره....من چون پارسال دکتر تجویز کرد دیدم تأثیر داشت واسه همین دارم سرخود میدم...چون مطمینم برم دکتر بازم همینو میده

خب این یکم غیرعادی داره میخوره دیگه🤭😂 نوش جونش شایدم باید همینجور باشه ♥ ن بابا من مث شما نیستم ...

کاش این بچه بخوره....من یه ریییز میمونم پای اجاق براش...فقط یه تیکه گوشت به تنش بیاد🥲

عزیزم برات یه عکس فرستادم نیومد . ببین وزن دخترت نسبت به قدش مناسبه .

تجربه ای که ما داریم از دارو اشتها آور به بچه اینه :

خالم به بچش چون همه میگفتن لاغره دارو داد . از اون زمان به بعد اشتهای بچه باز شد و هرروز تپل و تپل تر شد ، تا الآن که یه پسر بزرگ و چاقه . غذای زیادی میخوره .

سخت نگیر و بذار بچت رشد طبیعی خودشو داشته باشه .

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍

سایت زیر به کمک هوش مصنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑

https://is.gd/pHrQAC

باهر شماره تلفن یکبار میشه ثبت نام کنی

واردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐