2777
2789
عنوان

لکه بینی

455 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

من دیروز رفتم سونو دکتر گفت هفته پنجم بارداری ام 

امروز لکه بینی داشتم

خطرناکه ؟ چیکار باید بکنم؟

امروز کار خونه کردم و چند بار پله بالا پایین کردم ممکنه از اینا باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما طبقه سومین آسانسور نداریم🥲

دقیقا منم طبقه سوم رفتم اسانسور خم داست ولی نمیدونستم باردارم بدون اسانسور رفتم شش هفته بودم بعد به لکه بینی که افتادم فهمیدم حامله م ،و از همون موقع دیگه امپول و شیاف و ... شروع شد 

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
دقیقا منم طبقه سوم رفتم اسانسور خم داست ولی نمیدونستم باردارم بدون اسانسور رفتم شش هفته بودم بعد به ...

چه آمپولی 

همیشه باید مصرف کنید؟

من هنوز دکتر نرفتم 

چه آمپولی  همیشه باید مصرف کنید؟ من هنوز دکتر نرفتم

شیاف پروژسترون ۴۰۰ هر دوازده ساعت

امپول پورلوتون هر هفته یکبار،واسم تجویز کرد 

واسه من علت خونریزی بخاطر پله بود که جفت یک کم از جنین جدا شده بود واسه همین استراحت مطلق شدم و هنوزم دارم استفاده میکنم 

بعضی ها علت خونریزی یا لکه بینی هماتوم هست که زود برطرف میشه 

نه عزیزم خطرناک نیست فقط روزی یه شیاف ۴۰۰ بزار تا بری سونوی تشکیل قلب احتمال زیاد هم جفتت پایین ک تنها راهش استراحت نسبی در حد معمول و شیاف هست نزديکي، کار سنگين، پله، پیاده روی طولانی ممنووووووع

نه عزیزم خطرناک نیست فقط روزی یه شیاف ۴۰۰ بزار تا بری سونوی تشکیل قلب احتمال زیاد هم جفتت پایین ک تن ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

آره دکتر هم رفتم همینو گفت و برام شیاف نوشت

ولی چون استراحت کردم و خوب شدم فعلا استفاده نمیکنم

ممنون از راهنماییت عزیزم آره دکتر هم رفتم همینو گفت و برام شیاف نوشت ولی چون استراحت کردم و خوب شد ...

نه به همون تعدادی ک دکتر داده استفاده کن اصلا قطع نکن چون من همین کار رو کردم بعد به خونریزی شدید افتادم

نه به همون تعدادی ک دکتر داده استفاده کن اصلا قطع نکن چون من همین کار رو کردم بعد به خونریزی شدید اف ...

نه قبل اینکه برم دکتر خوب شده بودم دکتر هم خودش گفت اگه دوباره لکه بینی داشتی استفاده کن