2777
2789

عیدتون مبارک 

دوست تون دارم 🙏🥰

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

من بیشتر جیگر😂😙

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عید خودتم مبارکه 🥰🍫

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

عیدت مبارک ؟ هعی من عیدی میخواستم اما انگار به صلاحم نیست

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

کاشکی بخاطر دل امام علی شده فردا یکی درخونه من بزنه بگه دیگه غم نخوربرای یع ماهت خرید خوراکی کردم🥺ایناپیش خداچیزی نیست کاش براورده کنه

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
کاشکی بخاطر دل امام علی شده فردا یکی درخونه من بزنه بگه دیگه غم نخوربرای یع ماهت خرید خوراکی کردم🥺ا ...

عزیزم شماره کارت بده برا بچه تون عیدی روز غدیر بفرستم

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
عزیزم شماره کارت بده برا بچه تون عیدی روز غدیر بفرستم

عزیزم به خداقصدی نداشتم شاید شماهم مثل من گرفتارباشین 

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
عزیزم به خداقصدی نداشتم شاید شماهم مثل من گرفتارباشین 

نه عزیزم می‌دونم تاپیک هات و دیدم، ببخشید هر چند ناقابله.‌‌.. بذار بعد پاک کن ممکنه سایت گیر بده

نه عزیزم می‌دونم تاپیک هات و دیدم، ببخشید هر چند ناقابله.‌‌.. بذار بعد پاک کن ممکنه سایت گیر بده

خیرببینید ان شالله ممنونتم😔😔😔🙏🏻

خیرببینید ان شالله ممنونتم😔😔😔🙏🏻

سلامت باشید شرمنده ته کارتم بود...

انشاالله عیدی اصلی تون. رو از خود امام علی جان بگیرید 🌹

سلامت باشید شرمنده ته کارتم بود... انشاالله عیدی اصلی تون. رو از خود امام علی جان بگیرید 🌹

الهی امین ممنونتم امام رضاضامن قلب بزرگ مهربونتون لطف بزرگی کردین

الهی امین ممنونتم امام رضاضامن قلب بزرگ مهربونتون لطف بزرگی کردین

قربونتون عزیزم، ممنون از دعاهای خوب تون و انرژی مثبت تون

اهوازی هستید؟

قربونتون عزیزم، ممنون از دعاهای خوب تون و انرژی مثبت تون  اهوازی هستید؟

نه عزیزم خوزستانم ولی200کیلومتری ازاهوازدورم