2777
2789
عنوان

یه سوال

170 بازدید | 25 پست

سلام.

تو نینی سایت فقط یه بار با یه شماره میشه ثبت نام کرد؟

و دیگه نمیشه نام کاربری رو عوض کرد؟

میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️.      خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻          مذهبی. عاشق خدا 🕋❤  من یک مسلمونم🧕🏻.  اسلام یک دین کامل💖

نه عزیزم نمیشه مگر اینکه نی نی یارو تگ کنی برات عوض کنه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم نمیشه مگر اینکه نی نی یارو تگ کنی برات عوض کنه 

من تازه دیروز اومدم 

میشه یکم از نینی سایت بگین؟

من خیلی بلد نیستم.

میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️.      خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻          مذهبی. عاشق خدا 🕋❤  من یک مسلمونم🧕🏻.  اسلام یک دین کامل💖
من تازه دیروز اومدم  میشه یکم از نینی سایت بگین؟ من خیلی بلد نیستم.

اره عزیزم 

ما چند تا نینی یار داریم یکی نی نی یار پنجه،  نینی یار شبه و..  که برای حذف تاپیکا یا کاربرا هستن 

اگه مشکل داشت اسم کاربریت میتونی نی نی یار و تگ کنی یعنی اول @ بزاری بعد بنویسی نی_نی_یار_پنج ابی شد تگ میشه 

برای پروفایل یا امصات هم میتونی اون عکس خانمه بالای صفحتو برنی بزنی نی نی سایت من دو باره اون سه نقطه بالا بزنی میتونی پروفایل بزاری یا امضا بزاری 

اگر چیز دیگه ایم هست بگو من بهت میگم حتما 😍

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

چجوری میشه نی نی یار رو تگ کنم؟

میشه لطفا یکی توضیح بده؟

اره عزیزم  ما چند تا نینی یار داریم یکی نی نی یار پنجه،  نینی یار شبه و..  که برای ح ...

ممنون گلم 

دستتون درد نکنه از توضیحتون🙏🏻🙏🏻

ممنون گلم  دستتون درد نکنه از توضیحتون🙏🏻🙏🏻

کاری نکردم عزیزم ♥

کاری نکردم عزیزم ♥

💐💐

الان اگه آبی شد  نی نی یار خودش اسمم رو تغییر میده؟

یا چی،؟

البته ببخشید بازم سوال پرسیدم ها،.

الان اگه آبی شد  نی نی یار خودش اسمم رو تغییر میده؟ یا چی،؟ البته ببخشید بازم سوال پرسیدم ها، ...

سلام

روی پیام کسی باید ریپلای کنین تا متوجه بشه و جواب بدن.

بزنین روی دومین علامت از سمت راست ↩️ 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@نی نی یار پنج

باید بینشون ⬅️ آندرلاین بگذارین _

اول ⬅️ @

بعد ⬅️ نی_نی_یار_پنج

بعد توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.