2777
2789
عنوان

شپش🤒🤕😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 22 پست
رو سر دخترم بعد چند روز  چهارتا شپشدیدم رفتم دکتر ،گفتن حتما شما داری یا تخم ب لباسا هست اومدم ...

خآرش داری یعنی هنوز تو سرت هست.

منم خسته شدم.گاهی دلم میخواد بمیرم.انکار مقاوم شده

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
خآرش داری یعنی هنوز تو سرت هست. منم خسته شدم.گاهی دلم میخواد بمیرم.انکار مقاوم شده

شامپو شپش بخر به موهای کاملا خشک کل اعضای خانواده بزنن بعد نیم ساعت حمام کنید شامپو لطیفه بزنید با شونه ریز شونه کنید ،

بعد حمام دیگه هر حوله و لباس ،بالشت هرچی استفاده میکنین تو اب ۶۰ درجه شسته شه،خیلی اوضاع بهتر میشه

کسی باشه اتو مو بکشه نگاه کنه عالیه

معجزه گر شپشم خیلی خوبه به بیس نقطه از سر بزنید،ده روز بعد تکرار کنید شامپو رو .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شامپو شپش بخر به موهای کاملا خشک کل اعضای خانواده بزنن بعد نیم ساعت حمام کنید شامپو لطیفه بزنید با ش ...

همه اینکاررو کردم❤️‍🩹❤️‍🩹

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
همبنجا بگو.منم چهار ماهه یکسره دارم مبارزه میکنم.کاش کسی و داشتم تخم هارو از سرم در می آورد 

بیا خصوصی بگم اینجا سخته تایپ کنم

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️
بیا خصوصی بگم اینجا سخته تایپ کنم

درخواست دادم