2777
2789
عنوان

شپش🤒🤕😪😪

318 بازدید | 22 پست

از دست شپش خسته شدم ، رو سر دخترم پاکسازی میکنم باز دو روز دیگه هست،شامپو مصرف کردیم ،رو سر من خواهرم دید میگه چیزی نیس چکار کنم

محلول معجزه زدم ،شامپو زدم اتو کشیدم ،دستگاه شپش زدم،امشبم کل روکشا و لباسارو با دمای ۶۰ درجه شستم  دیگه کم آوردم

😮‍💨😮‍💨

کوتاه کن موهاشو

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اسپری شپشک بخر واقعا معجزه میکنه من همه کارا و داروهارو روی دخترم امتحان کردم نشد این واقعا جواب داد چون تخم هارم پوچ میکنه و بعد چندروز شونه زدن همون تخم های پوچ میریزه عالیه مصرفش راحته وبی ضرر میتونی محض احتیاط هر ۱۰ روزی ی اسپری کنی روی مو تا دوباره نگیری بوی گلاب هم میده از اپلیکیشن با سلام هم میتونی تهیه کنی

رو سر دخترم بعد چند روز  چهارتا شپشدیدم رفتم دکتر ،گفتن حتما شما داری یا تخم ب لباسا هست

اومدم خونه شامپو گرفتم زدیم ب سرمون همه اعضا خانواده

تمام رو بالشی شال ملحفه همه رو با اب ۶۰ درجه شستم

دو روزه سر دخترمو چک میکنم خبری نیس ، ولی خارش داریم کمی البته

رعایت میکنیم لباسامون از هم جداس،سرمونو بهم جفت نمیکنیم بالشمون جداس

درخواست بده ی راه حل خوب بگم از شرشون خلاص شی

همبنجا بگو.منم چهار ماهه یکسره دارم مبارزه میکنم.کاش کسی و داشتم تخم هارو از سرم در می آورد 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋