2777
2789

گهواره داره ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عنوان كسي كه تجربه كردم ميگم نذار بغلي بشه

من از شب اول كه اوردمش خونه تو گهواره خوابوندمش و اصلا نداشتم رو تخت خودم بخوابه چون بچه به شدت وابسته ميشه و واسه خودشم بده

الانم كه ٦ماهشه ديگه رو تخت خودش كنار تخت من ميخوابه و واقعا راحت ميخوابه و منم اذيت نميكنه

اره داره ولی نحوابید اونجا هم😭

ای بابا 🤕 

قنداقش کن. عزیزم بچه ها چندین ماه توی شکم در حالت خمیده بودن. یک جای گرم و تاریک. الآنم دوست داره همچین جایی باشه 

فقط دستاشو ببند. نیمخواد محکم مثل قدیما ببندی پاهاشو هم آزاد بزار 

پسر کوچکیه ی منم خوابش خیلی سبک بود. باید حتما روی صورتش چیزی مینداختم مگر نه نمیخوابید 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

احتمالا رفلاکس داره اگر ببری دکتر متوجه میشه و بهش دارو میده و خیلی بهتر میشه پستونک اگر صلاح دونس ...

پستونک هر کاری کردم نخورد گریه کرد اخر بیخیال شدم ، رفلاکس رو اره متوجه نمیشم 

من فقط دارم کامنتارو میخونم که چیزی یاد بگیرم بچه هام دنیا اومدن دستپاچه نشم ،خدا خیرتون بده

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..