2777
2789

از سزارین اولم سخت تر بود ولی خوب ۹ انتظار یه زایمان سخت برای یه نی نی واقعا می‌فهمیم مادر بودن چقد سخته من بچه دومم بود کیا تازه مامان شدن

مبارکه منم سزارینم خیلی سخت بود حال عمومیم بشدت بددبود بخاطر زایمان دیگه اصلن بچه نمیخوام 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر میشی .از همین الان به خودت برس .مولتی ویتامین خوب و باکیفیت بخور .عصاره گوشت با شیشه درست کن بخور ،میوه و آب میوه ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌حسابی  به   خودت برس 

وای من حتی اولیمم سخت بود خدا به داد دومی برسه شب اول تاصبح فقط ناله میکردم ازدرد

نه من هم پمپ درد داشتم هم شیاف میزدم فقط تو ریکاوری درد داشتم بعدش نه ولی در کل سخت بود با شکمی که یبار پاره شده البته ۴ سال پیش بود اولین سزارینم

نه من هم پمپ درد داشتم هم شیاف میزدم فقط تو ریکاوری درد داشتم بعدش نه ولی در کل سخت بود با شکمی که ی ...

دکترمن گفت نمیخواد پمپ درد همین مسکنا کافیه مردم ازدرد

ایشالله واسه بعدی حتما پمپ درد میگیرم

بهتر میشی .از همین الان به خودت برس .مولتی ویتامین خوب و باکیفیت بخور .عصاره گوشت با شیشه درست کن بخ ...

همین الان بزور میتونم پاشم اومدم خونه مامانم اونم خیلی بهم میرسه ولی باز پسرم بزرگم اذیت میکنه فکر میکنه نی نی عروسک باهاش هر جور بخواد بازی کنه 

دکترمن گفت نمیخواد پمپ درد همین مسکنا کافیه مردم ازدرد ایشالله واسه بعدی حتما پمپ درد میگیرم

مگه دکتر پمپ میده بیمارستان داره یا داروخونه آره بگیر خیلی درد میکنه شیاف خیلی خوبه ۲ تاش عالی 

همین الان بزور میتونم پاشم اومدم خونه مامانم اونم خیلی بهم میرسه ولی باز پسرم بزرگم اذیت میکنه فکر م ...

عزیزم مبارکت باشه

فاصلشون چهارساله؟منم پسرم سه سالشه دودلم کی بیارم دومی رو

هرچی بیشتر میگذره بیشتر میترسم

عزیزم مبارکت باشه فاصلشون چهارساله؟منم پسرم سه سالشه دودلم کی بیارم دومی رو هرچی بیشتر میگذره بیشت ...

ممنون آره ۴ سال دقیق فعلا که بزرگ یکم بچس نمیفهمه بنظرم بچه کوچیک چجور باید رفتار کرد ولی خیلی دوسش داره براش ذوق میکنه