بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون رشته هاش کنکور ندارن این رشته رو فقط برای کسایی گذاشتن ک میخواستن تا دیپلم بخونن ودرکنار کار به دانش هم بپردازن وکسایی ک علاقه مندمیشن به این رشته نمیتونن کنکور بدن مگر اینک کنکور یه رشته دیگ بدن ودرسای ۳سال اونارو بخونن
اوم منم سه سال خوندم تهش گفتن باید کنکور یه رشته دیگ بدی والان موندم توی دوماه چجوری خودمو برسوندم ب ...
من خودمو رسوندن ولی در آخر آنقدر بد بودن اساتید و معلم های این گرایش که واقعا الان پشیمونم. هنرستان که نگم مثل گوسفند با همه رفتار میکردن. من معدلم بالای 19,5 بود. یعنی حتی تنبل نبودم که این رفتار رو برای تنبیهم داشته باشن. متدشون اینه
اوم منم سه سال خوندم تهش گفتن باید کنکور یه رشته دیگ بدی والان موندم توی دوماه چجوری خودمو برسوندم ب ...
من کنکور رشته هنر رو دادم. ولی چیزی که توی هنرستان خوندیم نصف مواد امتحانی کنکور نبود. یعنی شما از هر رشته ای به جز هنر بری راحت درمیای. چون توی نه ماه باید بدون معلم تمام درسای دو سالی که رشته های دیگه با معلم و زمان بندی خوندن رو کاملا یاد بگیری
یه فشار خیلی زیادی هم روحی هم جسمی باید تحمل کنی که آخرش ببینی هیچ کاری نکردی و کلی کتاب و درس باید بخونی که وارد دانشگاه هنر بشی. فشار روحی از جهت اینکه داخل هنرستان ارزشی برای شاگرد قائل نمیشن و جو دانش آموزی بدی داره. یعنی خوبم باشی میکِشنت زیر. جسمی هم بی خوابی زیاد داره. کل هفته روزانه چهار ساعت خواب پر دغدغه و ناراحت اصلا برای یه نوجوون مناسب نیست
من خودمو رسوندن ولی در آخر آنقدر بد بودن اساتید و معلم های این گرایش که واقعا الان پشیمونم. هنرستان ...
دقیقا منم همینجوری مثل همیم منم معدلم امسال ک سال اخربودم شد۱۹.۱۵ هعی اما باید کنکور یه رشته دیگ بدم ینی ۳هیچ عقبم ازبچهای فنی امیدوارم قبول بشم حداقل دانشگاه تهران میخام برم کتاب تست بگیرم وبخونم توی این دوماه