2777
2789
عنوان

پذیرش اینکه دوست داشتنی نیستیم...

774 بازدید | 30 پست

بنظرم پذیرش این موضوع که لزوما همه ما دوس داشتنی نیستیم خیلی میتونه به عوض شدن روند زندگیمون کمک کنه.  خود من به شخصه، داشتن یار و یا عشق زندگی تو سرنوشتم نیست پس بهتره بپذیرمش و به بقیه ابعاد زندگیم بپردازم. تا حد زیادی این مسئله رو پذیرفتم ولی هنوز چند درصدی باقی مونده. نظر شما چیه؟ 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

به نظرم این اشتباهه که بگیم ما دوست داشتنی نیستم

درستش اینه بگیم که از نظر همه دوست داشتنی نیستم قرار نیست همه از اما خوششون بیاد و دوستمون داشته باشن اما این به این معنا نیست هیچکس از ما خوشش نمیاد و هیچکس دوسمون نداره و از نظر هیچکس دوست داشتنی نیستیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم این اشتباهه که بگیم ما دوست داشتنی نیستم درستش اینه بگیم که از نظر همه دوست داشتنی نیستم قر ...

نه منظورم تو این مورد، جنس مخالف بود 

من به نظرم باید این ذهنیت که حتما همه فکر میکنن اگر خیلی زیبا باشی یا ... لایق دوست داشتن هستی رو بگذاریم کنار ... مثلا باید قبول کنیم هر ادمی ممکنه ویژگی هایی داشته باشه که برای یکسری دوست داشتنی برای یکسری خنثی و برای یکسری تنفر برانگیز باشه!

خوبه  که مثل شما  ب شجاعت این موضوع رو بپذیریم. واقعیت همینه خیلیامون اوضامون همینه ولی هنوز درگیریم و نپذیرفتیم و تموم انرژی ذهن و روانمون خرج این مبشه و اخر سر میبینیم همون نقطه ی اولیم

نه منظورم تو این مورد، جنس مخالف بود  

بازم همونه داستان

تو میتونی با اطمینان بگی از نظر همه‌ی افراد جنس مختلف دوست داشتنی نیستی؟

هفت هشت میلیارد ادم وجود داره چند نفرشون جنس مخالف توان ؟ از همشون پرسیدی؟

خوبه  که مثل شما  ب شجاعت این موضوع رو بپذیریم. واقعیت همینه خیلیامون اوضامون همینه ولی هن ...

پذیرش خیلی خوبه ولی رسیدنش بهش بسیار بسیااااااار دردناکه

بازم همونه داستان تو میتونی با اطمینان بگی از نظر همه‌ی افراد جنس مختلف دوست داشتنی نیستی؟ هفت هشت ...

بله میتونم 😁

خیلی سخته پذیرش... 

اگه رو ابعاد دیگه کار کنی ناخودآگاه آگاه اون چیزی رو ک به سختی پذیرفتیش برعکسش به عمل میاد 

دقت کردی اگه دنبال پروانه بری ازت فرار میکنه؟

ولی اگه ی باغ برا خودت درست کنی میاد سمتت

رو خودت تمرکز کت قطعا اون چیزی ک‌میخای و ب دست میاری 

خیلی به خودت تلقین نکن دوس داشتنی نیستم فکرم نکن بهش

“کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖

اگه رو ابعاد دیگه کار کنی ناخودآگاه آگاه اون چیزی رو ک به سختی پذیرفتیش برعکسش به عمل میاد  دق ...

دقیقا باید به ابعاد دیگه پرداخت