mhsim مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 2016 عنوان کیت تخمک گذاری 81 بازدید | 11 پست کی با استفاده از کیت تخمگ گذاری باردار شده؟چجوری ازش استفاده کنم؟هزینش زیاده.؟لطفا کمک کنید نمیدونم چجوری باید ازش استفاده کنم 1402/04/15 | 14:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selenajjooooon عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28657 من سونو رفتم راحت روزمو پیداکردم البته کیت هم همون موقع رو نشون داد هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
mhsim مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 2016 خیلی سادس عزیزم میشه بگی چجوری؟و چه زمانی ازش استفاده کنم..؟
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9972 باید یه سه ماهی استقاده کنی بچسبونی و روز و ساعتش رو دقیق بنویسی کنارش . تا دقیق دستت بیاد چی به چیه برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار بشی بارداریت به سلامتی باشه گلم... اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ دارهاگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که میترسی نخورhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت و تقویت و زود باردار شدن داره ان شاالله به دردت بخورهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
mhsim مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 2016 من سونو رفتم راحت روزمو پیداکردم البته کیت هم همون موقع رو نشون داد بلد نیستم استفاده کنم
mhsim مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 2016 من سونو رفتم راحت روزمو پیداکردم البته کیت هم همون موقع رو نشون داد رفتی سونو چی گفتی؟وقتی پریود بودی سونو دادی؟
barana_p عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 163 به نظرم استفاده نکنی بهتره من دو سه ماهی استفاده کردم و اشتباه نشون میداد رفتم سونو دادم دقیق و راحت بهم گفت
mhsim مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 2016 به نظرم استفاده نکنی بهتره من دو سه ماهی استفاده کردم و اشتباه نشون میداد رفتم سونو دا ... رفتی سونو چی گفتی؟وقتی پریود بودی رفتی؟
barana_p عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 163 رفتی سونو چی گفتی؟وقتی پریود بودی رفتی؟ نه روز ۱۳ دوره یه سری رفتم که گفت سایز فولیکول و همه چیت اوکیه بعد روز ۱۷ دوره هم رفتم که گفت آزاد شده تخمک
selenajjooooon عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28657 رفتی سونو چی گفتی؟ وقتی پریود بودی سونو دادی؟ نه وسط سیکل رو تخمک گذاریم سونو دادم تا ببینم فولیکولم چنده و ازاد شده یانه هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖