2777
2789
عنوان

روز اول چالش شکرگزاری 🌱✨

152 بازدید | 18 پست

شکر نعمت نعمتت افزون کند 

کفر نعمت از کفت بیرون کند 

خداوند بلند مرتبه توی قران قسم میخوره به قلم و آنچه می نویسد پس قدرت نوشتن رو دست کم نگیرید و اگه مایلید بریم با هم حداقل ۱۰ تا نعمت امروزمونو بنویسیم و شکرگزاری کنیم ❤️ 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

خوبه ولی ممکنه يکی دلش بشکنه ها 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا! منم می‌خوام انجام بدم

منم روز اولمه 

قبلا انجام دادما ولی الان باز میخوام شروع کنم 

اگه دوست داری تو هم برو الان کاغذ قلم بردار بنویس 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

چرا؟ متوجه منظورتون نشدم

خداشکرت بخاطر آگاهی امروزم 

خدایا شکرت بخاطر سلامتی جسم و روحم 

خدایاشکرت بخاطر ثروتی که دارم 

خدایا شکرت بخاطر اعضای بدنم 

خدایا شکرت بخاطر سلامتی اعضای خانوادم 

خدایا شکرت بخاطر زیبایی های وجودم 

خدایا شکرت بخاطر اینکه در مدار ثروت و فراوانی قرار دارم ❤

چرا؟ متوجه منظورتون نشدم

منظورم اینه بنویسیم من چشم دارم ممکنه یکی ناراحت بشه دلش بشکنه يا خانواده و... وگرنه عالیه

متوجه منظورم شدین؟ 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

عزیزم نباید که فقط برای چیزایی که داریم شکرگذار باشیم 

من همیشه برای چیز هایی که دارم و میخام داشته باشم شکرگذاری میکنم تا وارد زندگیم شن 

عزیزم نباید که فقط برای چیزایی که داریم شکرگذار باشیم  من همیشه برای چیز هایی که دارم و میخام ...

آره قانون جذب واقعا عالیه 

خداشکرت بخاطر آگاهی امروزم  خدایا شکرت بخاطر سلامتی جسم و روحم  خدایاشکرت بخاطر ثروتی که ...

واقعا خدایا شکرت بابت هرچیزی که دادی و هر آنچه که میخوای بدی🤲🏻

منم از امروز باشما پیش میرم لطفا هرروزمنو تگ کن تا یادم بیفته تابعدبیفتم روروال 

عزیزم من نمیتونم تگ کنم خرابه برام 

ممکنه خودمم فراموش کنم نتونم توی سایت چیزی بنویسم 

شما یجایی یادداشت کن که جلوی چشمت باشه 

اینو میگم که بعدا شرمندت نشم عزیزم❤️🥰

منظورم اینه بنویسیم من چشم دارم ممکنه یکی ناراحت بشه دلش بشکنه يا خانواده و... وگرنه عالیه متوجه من ...

نه عزیزم 

منظور منم این نبود که توی سایت بنویسیم 

منظورم دفتر شخصی  خودمونه

عزیزم نباید که فقط برای چیزایی که داریم شکرگذار باشیم  من همیشه برای چیز هایی که دارم و میخام ...

اصلش هم همینه 

بخواهید تا به شما داده شود ❤️