2777
2789
خوش به حالت من قدم ۱۵۵ وزنم بین ۹۳ تا ۹۵ رژیمم میگیرم کم نمیکنم زیاد چقد کم کردی تا الان؟

من اشتباه کردم از اون روز اول وزن نکردم گفتم بعد یک ماه میرم بهداشت خیلی حالم گرفته شد وقتی گفت 71 کیلو ام   رژیمت چطوره؟ شکر رو کامل حذف کردی؟  

من اشتباه کردم از اون روز اول وزن نکردم گفتم بعد یک ماه میرم بهداشت خیلی حالم گرفته شد وقتی گفت 71 ک ...

کالری شماری خیلی کم استفاده میکنم :/از این رژیمای خانه بهداشت گرفتی؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کالری شماری خیلی کم استفاده میکنم :/از این رژیمای خانه بهداشت گرفتی؟

من قبلا با همین روش الان که دارم انجام میدم کلی وزن کم کردم.

نه بهداشت فقط قد و وزن کردم، اتفاقا خانومه گفت در طول هفته متخصص تغذیه و مشاور دارن ولی خونه ما خیلی دوره به بهداشت فقط ماهی یه بار برای وزن کشی می تونم برم

حتما رژیم بگیر من طبق تجربه خودم میگم رژیم 1000 درصد تاثیرش بیشتر از ورزشه

من قبلا با همین روش الان که دارم انجام میدم کلی وزن کم کردم. نه بهداشت فقط قد و وزن کردم، اتفاقا خا ...

دارم کم نمیکنم زیاد! 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
منم ۱۵۱ قدمه ۶۳وزنم یه هفتس شروع کردم میخوام اسکلت شم تپل میشم خیلی زشت میشم

دقیقا منم خیلی بد فرم میشم وقتی اضافه وزن دارم دوست دارم خوش فرم باشم. bmi رو محاسبه کن ببین چقدر اضافه وزن داری