2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کانال هست نمیدونم اسمش چیه من دارم به حرفش گوش میدم ۳ روزه ۷۰۰ گرم کم کردم 

با قاشق مرباخوری غذا بخور 

نیم ساعت قبل غذا دو لیوان آب بخور 

لقمه حسابی بجو 

تو بشقاب کوچیک غذا بکش 

غذا تو دیس با قابلمه کامل نیار،سرسفره 

قبل غذا سالاد بخور

بعد که سیر شدی لقمه اضافه نخور 

تا گرسنه نشدی غذا نخور 

احساس،کردی گشنته اول یه لیوان آب بخور،یه کلر،کوچیک انجام بده شاید فقط تشنه بود 

....وخیلی چیزهای،دیگه میگه 

فعلا که اوکی بوده ظاهرا خیلی ها کم کردن باهاش دیگه نمیدونم من رزیم خاص دلشون بدم میاد این روش به نظرم خوب بود همه چی بخور،ولی با اوصول

یه کانال هست نمیدونم اسمش چیه من دارم به حرفش گوش میدم ۳ روزه ۷۰۰ گرم کم کردم  با قاشق مرباخور ...

میشه این کانال رو معرفی کنی؟

غذای من یه جورایی مثل بیمارهاست. بیشتر عدس و سوپ و این چیزا، از اون لحاظ اوکی ام

خوش به حالت من قدم ۱۵۵ وزنم بین ۹۳ تا ۹۵ رژیمم میگیرم کم نمیکنم زیاد چقد کم کردی تا الان؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
میشه این کانال رو معرفی کنی؟ غذای من یه جورایی مثل بیمارهاست. بیشتر عدس و سوپ و این چیزا، از اون لح ...

عداش اتفاقا همی چی هست غذای سفره ولی کمکت میکنه درست بخوری واله اینستا باز نمیشه رفتم دیدم یادم بود میام میگم 

برنامه مانکن نصب کن و کالری شماری کن اینجوری همه غذاها رو میتونی بخوری

اخه غذای من رژیمی هست کلا. مثل عدس و سوپ و کلم پخته اینا. روغن زیتون دارم ولی کم استفاده میکنم. شکر کامل حذف کردم. بازم نیازه کالری شماری کنم؟

اخه غذای من رژیمی هست کلا. مثل عدس و سوپ و کلم پخته اینا. روغن زیتون دارم ولی کم استفاده میکنم. شکر ...

نمیدونم خوبیه کالری شماری اینه که همه چی میتونی بخوره اما خب دیرتر نتیجه میگیری