2777
2789

تو خانواده شوهرم 

یا نه؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ن

من ۹ساله عروسشونم نبردم😐😅

امسال میخوام بخاطر دخترم ببرم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خدا برام دعا کن

عزیزم 

چشم شما هم برا من دعا کن 

خیلی محتاجم به دعا

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

خب یه شکلاتی چیزی ببر. حیفه عید غدیر بیاد و بره هیچ کاری نکنیم

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
ن من ۹ساله عروسشونم نبردم😐😅 امسال میخوام بخاطر دخترم ببرم

عزیزم🤭

عزیزم  چشم شما هم برا من دعا کن  خیلی محتاجم به دعا

سادات خوشگلم برا منم دعا کن عاقبت بخی  بشم خودم دخترم همسرم،امشب جمکران میرم حتما یادت میکنم حتما،خوشبحالت دختر حضرت علی ع و زهرا س هستی❤️

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
خب یه شکلاتی چیزی ببر. حیفه عید غدیر بیاد و بره هیچ کاری نکنیم

اره درسته

عزیزم🤭

خب جاریم و دامادشون هم سیدن، فقط ی سال جاریم عیدی پول داد.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

سادات خوشگلم برا منم دعا کن عاقبت بخی  بشم خودم دخترم همسرم،امشب جمکران میرم حتما یادت میکنم حت ...

خیلی ممنونم از لطفت مهربان ...

چشم واسه منم خیلی دعا کنید 

محتاجم به دعاتون 💕🌸

عزیزم🙏🌹