2789

آیهان

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم قشنگیه اگه فامیل نزدیک ندارید به اسم آرمان خوبه چون با اسمه آرمان تلفظش اشتباه میشه...من آیراد و آریمان و آریهان هم تو این سبک دوست دارم 

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️

[QUOTE=299390896]اسم قشنگیه اگه فامیل نزدیک ندارید به اسم آرمان خوبه چون با اسمه آرمان تلفظش اشتباه میشه...من آیراد و ...[/QUOنه نداریم

در این دنیا طوری قدم بردار انگار مهمونی و فردا میخوای برگردی به خونه خودت

قشنگه نظر و حرف بقیه ک مسخرش میکنن مهم نباشه چون رفتار تو با بقیه درباره بچت میتونه بهشون اجازه بده مسخره کنن یانه و هرچیز دیگ نزار حال خوبتو خراب کنن 

دوروز دیگ همون ادما میگن چ اسم خاصی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

آیهان بهتره 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

اگ آیهان منظورته قشنگه

اما آیمان نه خیلی اسم مشابه باهاش زیاده ترند هم نیس ک بگم جا افتاده باشه بین همه هی باید توضیح بدی و هجی کنی اسمشو

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل

[QUOTE=299390896]اسم قشنگیه اگه فامیل نزدیک ندارید به اسم آرمان خوبه چون با اسمه آرمان تلفظش اشتباه ...

پس خوبه عزیزم هرچی دوست داری بزار فقط قبلش چندبار بلند اون اسم رو صدا. کن همیشه مثلا بگو آیمان بیا آقا آیمان و اینجوری ببین راحت رو زبون میاد اسمش یا نه 

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️

عزیزم اسم یچیز خیلییی سلیقه ای هست من انقد نظرسنجی گذاشتم برای اسم پسر همشون یچیز دیگ گفتن مثلا یکبار از اسمی ک گذاشتم تعریف کردن ولی دفعه بعد همش ازش بد گفتن😐بنظرم هر چی ک ب دلت میشینه رو بزار🤩من الان موندم چی بزارم😂