2777
2789
یک سال و دو ماه هست که زایمان کردم. سزارین بودم. تا 9 ماهگی شیر مادر دادم ولی الان نمی دم. مشکلم اینه که بعد از پریود شدنم حدود 2 ماه بعد از سزارینم ،پریودام منظم هست اما از 6 روز به نهایت خیلی باشه 3 روز رسیده و مقدار خوتریزیم کم شده .در حالی که قبل بارداری تقریبا تا 4 روز اول زیاد بود بعد کمتر می شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تیرویید چند ماه قبل دادم که نرمال بود سابقه کیست و تنبلی ندارم. داروی هورمنی هم استفاده نکردم. ایا کسی تجربه ای داره یعنی می تونه هنوزم از عوارض زایمان باشه؟تست پاپ اسمیر و معاینه داخلی رو هم جدید دادم شکر خدا خوب بود
منم مثل قبل از زایمان نیستم، با دوتا بچه کوچیک نمی تونم دکتر برم علتو بفهمم، پریودای من روزاش بیشتر شده با فاصله و دو سه روز آخر هم فقط لک.
پدر.. همون کسیست که لرزش دستش دیگه چیزی ازچای توی استکان باقی نگذاشته ولی بهت میگه به من تکیه کن وتو انگارکوه را پشتت داری.
عزیزم من دقیقا مثل تو هستم. نگران نباش طبیعیه. من حتی قبل زایمانم درد داشتم موقع پریودی که بعدش دیگه اون رو هم ندارم.
سعی کن آنقدر کامل باشی .... که بزرگترین تنبیه تو...... برای دیگران ..... گرفتن خودت از آنها باشد!

سلام ملودی جان اتفاقاً این سوال منم بود من یک سال زایمان کردم پریودم خیلی کم شده منم همينجا پرسیدم گفتن طبیعی نترس انشاءالله خوب میشی من قبل از زایمان 7روز پریود میشوم ولی الان سه روز

از تیرویید چند ماه قبل دادم که نرمال بود سابقه کیست و تنبلی ندارم. داروی هورمنی هم استفاده نکردم. ا ...

عزبزم شما مشکلتون حل شد ؟ 

اگه هنوز میاین اینجا میشه کمک کنین بهم ؟؟ من دقیقا شرایط شمارو دارم

عزبزم شما مشکلتون حل شد ؟  اگه هنوز میاین اینجا میشه کمک کنین بهم ؟؟ من دقیقا شرایط شمارو دارم

سلام.من الان شش سال گذشته از زایمانم پریودم کم و حدود سه روزه البته نسبت به قبل بارداری میگم.کلی پیگیری کردم به نتیجه خاصی نرسیدم .شاید واقعا طبیعی