2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا تازگیا عاشق بچه شدم😢

127 بازدید | 13 پست

من از بچه خیلی بدم میومد

بعد شوهرم یه بچه به شدتتتتت بانمک بوده از اون تپل ها که بزور راه میرفتن بعد همش حرفای بامزه میزده و فاز لاتی میگرفته با اون قد کوتاه و دست و پاهای تپل کوچولوش😂 تو عروسی ها دعوتش میکردن بابا کرم برقصه😂

شهرمون کوچیکه کلا میشناسنس از بچه بوده معروف بوده الانم همونطوریه فقط ریش و سیبیل دراورده و قدش بلندتر شدع

از وقتی نامزد کردیم دلم بچه میخاد😐 یه بچه که شبیه اون باشه جوری شدم که تو خیابون یه بچه میبینم میدوم سمتش 😂

ولی تا ده سال حداقل امادگیش رو ندارم خوش به حالتون که یه بچه کوچولو ناز پیشتون خابیدع واقعا خوش بع حالتون😔

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردم ولی عاشق بچه ها هستم همش دلم میخواد بچه های فامیل رو گیر بیارم بوس کنمشون باهاشون بازی کنم بخندن من از ذوق میمیرم مخصوصا دخترا خیلی بانمکن ولی اینکه بچه خودت باشه خیلی سخته🥵من چند دفعه نگهشون داشتم به غلط کردن افتادم 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

۲۰

خب خدارو شکر وقت داری 

من ۳۷ سالمه و دلم میخواد دو تا بچه داشته باشم ولی نمی‌کشم 

دخترم ۳٫۵ سالشه و فاصله هم زیاد شده

🥴🥴🥴

منم چند سال اقدام نکردم ، برنامه کودک شو اغفالم کرد 😅