2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دعوتم کرده خونشون برا اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 75 پست
ایشالله خدا شفات بده

ایشالله خدا سر تو روهم بکنه تو ... خودت😂

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
آخه بار اول شما دارین مهمون میرین اونم بعنوان تازه عروس  الان اینجا منو میخورن ولی واقعا ...

دفعه اول ادم مهموووونه مث مهمون غریبه میمونه هنو راحت نشدین حتی پاشی ظرف بشوری به نظر خودمم بده یکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂ایشالا یه شوهر خوب نسیبت بشه اما خانواده شوهر خوب نباشن😂😂همش باهاشون دعوا کمی و هیجان انگیز با ...

😂معلوم نبود دعام کردی یا نفرین کردی 

آره خوبه اما به شرطی ک شوهرم طرف من باشع دوتایی جیگر خانوادشو خون کنیم بخندیم🤣🤣

😂معلوم نبود دعام کردی یا نفرین کردی  آره خوبه اما به شرطی ک شوهرم طرف من باشع دوتایی جیگر خان ...

اخ اره این حااال میده دل ادم خنک میشه قشنگ انرژی ادم تخلیه میشه

دفعه اول ادم مهموووونه مث مهمون غریبه میمونه هنو راحت نشدین حتی پاشی ظرف بشوری به نظر خودمم بده یکم

جالبه بعدش من به همسرم گفتم که شوک شدم بار اول توقع ظرف شستن داشتن خانوادت 

ایشونم از اونجایی که پررویی رو از خودشون به ارث برده گفت اونا برای اینکه احساس غریبی نکنی گفتن کمکشون کنی !!!

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

آخه بار اول شما دارین مهمون میرین اونم بعنوان تازه عروس  الان اینجا منو میخورن ولی واقعا ...

منم همین نظرو دارم کلا دوس ندارم برم جایی کار کنم اما وقت هایی هم ک مهمون میاد  هم نمیزارم کار کنه 

دیگ نهایت فقط تو سفره انداختن و جمع کردن کمک میدم

ایشالا محسن تورو بگیره بزنه😂😂😂😂

عوضی 😂😂😂😂 نگاه میخای بری خونه مادر شوهر اوضاع ت حساس تره نزار دعا کنمممم ... بزار دوتامون ب خوبی و خوشی این شرایط پیش ببریم