2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دعوتم کرده خونشون برا اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسمی بپوش کمک کن توی سفره چیدن ظرف بشوری تا آخر عمرت ازت توقع نوکری و ظرفشویی دارن من این اشتباه رو کردم 

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞
من خودم با مادرشوهرم گرم وصمیمی نیستم ولی یه دختر خاله دارم چهل سالشه تو معدن کار میکنه اتفاقا اونم ...

چقدر بی مزه آیی هر تاپیک میزنن میای همین چرت و پرتارو میگی فک میکنی خیلی بامزه ایی

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
رسمی بپوش کمک کن توی سفره چیدن ظرف بشوری تا آخر عمرت ازت توقع نوکری و ظرفشویی دارن من این اشتباه رو ...

الهی😔اینجوری خیلی بده .مامانمم اینجوری شزه انگاو همه ازش توقع دارن

رسمی بپوش کمک کن توی سفره چیدن ظرف بشوری تا آخر عمرت ازت توقع نوکری و ظرفشویی دارن من این اشتباه رو ...

شما هم بار اول ظرف شستین؟ 

من بعد از سه سال هنوزم یادش میفتم حرص میخورم 

فقط یه تعارف کردم گفتن آره بیا ظرف بشوریم 

بعد از اونم همیشه یه پای ثابت ظرف شستن با وجود دوتا خواهر شوهر خودمم 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

چقدر بی مزه آیی هر تاپیک میزنن میای همین چرت و پرتارو میگی فک میکنی خیلی بامزه ایی

نه من مث تو بیمزه نیستم کلا تو فامیلمون مث تو بیمزه نیس

حرص نخور شیرت خشک میشه یه دخترعمه داشتم مث تو بود ولی اون شیرش خشک نشد ولی بازم مث تو بیمزه نبود

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
نه من مث تو بیمزه نیستم کلا تو فامیلمون مث تو بیمزه نیس حرص نخور شیرت خشک میشه یه دخترعمه داشتم مث ...

ایشالله خدا شفات بده

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
😂اندازه یه کوه تجربه کسب کردم خواهر اما اصل کاریه رو ندارم 

😂😂ایشالا یه شوهر خوب نسیبت بشه اما خانواده شوهر خوب نباشن😂😂همش باهاشون دعوا کمی و هیجان انگیز باشه وحااااال کنی هی برینی بشون😂😂

شوخی میکنما به دل نگیری😁

عه جدی؟ بعد نمیگن فلانی تنبله ؟ یا نیومد کمک بده ؟ 

آخه بار اول شما دارین مهمون میرین اونم بعنوان تازه عروس 

الان اینجا منو میخورن ولی واقعا کسر شانه یه نفر اولین بار جایی بره و پاشه کمک کنه مخصوصا خونه مادرشوهر

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟