2777
2789
عنوان

جاریام رفتن مژه کاشتن بیاید؟؟؟؟؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی سه هفته بعدش میریزه ؟ هزینه ی ترمیمش چقدره ؟

مژه های خودم کلا بلند میشن 

فکر کنم ۳۰۰ 

کاشت اولیه ۸۰۰ دادم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چقدر بد چرا مقایسه کنن مگه فقط اونا کاشت مژه انجام دادن الان از هر ۵ تا خانم ۳ تاش کاش مژه انجام داد ...

دقیقا شاید باورت نشه تو یه مراسمی جاریم یه مانتو کوتاه و شلوار بگ پارچه ای پوشیده بود منم یه مدت بعدش شلوار پارچه ای بگ داشتم با کت کار شده پوشیدم گفته بود از من یاد گرفتع😳 انگار فقط اون شلوار بگ داره

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

وایی چه امضای قشنگ و پرمحتوایی دارییییییی😍😍😍😉🤭

من اسکل شدم الان😂

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

دوباره هوس کردم بکارم  اما یک خودم مژه های خوبی دارم  دو‌میکن غسل نداره حالا موندم چکار ...

آره منم مژه لازمم وخیلز دوس دارم ولی نمیتونم بخاطر اینکه نه وضوداریم‌نه غسل 

زیبایی  به چه قیمت 

بیخیال ارزششو نداره

اسی اگه دوسداری انجام بده و اصلا برات مهم نباشع چی میگن.. اگع طبیعیییی باشه قشنگ میشع

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

آره منم مژه لازمم وخیلز دوس دارم ولی نمیتونم بخاطر اینکه نه وضوداریم‌نه غسل  زیبایی  به چ ...

من مژه هام خیلی خوبه اما حوصله ریمل زدن و شستن ندارم واینکه خب کاشت مژه خیلی قشنگ تر از ریمل هست 

منم اعتقاد دارم به غسل با ابنکه نماز هم نمیخونم خیلی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مژه مصنوعی بذار تو اون مراسم

بعدش ک آبا از آسیاب افتا‌د اکستنشن کن ک نگن چشم هم‌چشمی کرد

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
مژه مصنوعی بذار تو اون مراسم بعدش ک آبا از آسیاب افتا‌د اکستنشن کن ک نگن چشم هم‌چشمی کرد

مژه مصنوعی سختیم میاد

احتمال میدم مژه کاره پیششون گفته باشه که جاریتونم وقت گرفته

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

2790
2778
2791
2779
2792