2777
2789
عنوان

جاریام رفتن مژه کاشتن بیاید؟؟؟؟؟😂

1478 بازدید | 59 پست

من عید قرار بود برم مژه بکارم بعد شوهرم نذاشت گف تو همینطوری خوشگلی

رفتم دیدم جاریم مژه کاشته بعد از اون به بعد همش کاشت میکنه

تو شهرمون یه مژه کار خوب هست که با ما اشناس

من از دو هفته قبل ازش وقت گرفته بودم دیروز بهم گف جاریت دوتا وقت گرفته بر توعم گرفته گفتم نه

حالا به من فردا وقت داده شنبه مراسم داریم امشب دیدم اونیکی جاریمم رفته کاشته😂 ( یعنی باهم رفتن)

حالا شککککک ندارم فردا که من بکارم میگن این حسودی کرد ما رو دید رف کاشت😐😐

اصلا پشیمون شدم🤦‍♀️

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی منم دوست دارم بکارم 😍😍😍

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

نکار بابا خیلی مصنوعیه به نظرم لیفت کن طبیعی و قشنگه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بیخیال بگو دیدم چشمای زیباتون جذابتر شده دلم خواست منم 

سیاست داشته باش

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 

من از اسفند کاشتم برای دل خودم سه هفته یکبار هم میرم ترمیم خیلی دوست دارم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️