2777
2789
شما ازدواج میکنی خیلی زود با یک ادم خوب خیلی هم دوستت داره.فقط باید دیر جوابتو داد کتکش نزنی 😎

عزیزم میشه لطفا بگی من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟مشخصات همسرم چیه؟کی باردار میشم؟مرسی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهش هبچکی از زندگیش راضی نیس . فکر کن الان ته زندگیته الانه از زندگیت راضیی؟

من صفحه دوم پرسیدم

کی باردارمیشم؟ جای مدنظرم یرم سرکارخوبه؟❣️❣️❣️

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋
دلداده میام کتکت میزنما🤦‍♀️😂جواب منم بده من ازدواج میکنم؟ با کی؟ کی؟ دوس داریم همو؟ 

فکر میکنی سنت داره میره بالا و به سن خاصی که برسی فک. ازدواج رو نمیکنی اما همچنانا از دوران نوجوانی تا الان هی محدوده ی سنی رو میبری بالاتر بلکه یه روز شاهزاده ی سوار بر اسب بیاد ‌ ازدواجت سنتیه . اما خوشبختی رو احساس میکنی . دیر نیس صبور باش

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
همه ی علائمت طبیعیه اما احتمال خیلیییی زیاد دچار افسردگی بعد از زایمان بشی . از الان اعصابت رو تقویت ...

با من قهری اصن سوالمو نمیبینی هرچی صدات میکنم🥲

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:)))