2777
2789
همه ی علائمت طبیعیه اما احتمال خیلیییی زیاد دچار افسردگی بعد از زایمان بشی . از الان اعصابت رو تقویت ...

توروخدا من زودتر از اینا پرسیدم منو یادت نره

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:))) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی علائمت طبیعیه اما احتمال خیلیییی زیاد دچار افسردگی بعد از زایمان بشی . از الان اعصابت رو تقویت ...

ویژگی اخلاقیمممم 

کی جدا میشمممممم 

کی حالممممم خوب میشه 

بعدش ازدواج خوبی خواهمممم داشت یا مجرد میمونم 

@دلدادهmمخفی  

دلداده میام کتکت میزنما🤦‍♀️😂جواب منم بده

من ازدواج میکنم؟ با کی؟ کی؟ دوس داریم همو؟ 

چرا انقد تو‌زندگیم سردرگمم ؟ حالم خوب نیس همش استرس دارم‌ و نگران ایندم  میشه بگی ایندم چی می ...

تهش هبچکی از زندگیش راضی نیس . فکر کن الان ته زندگیته الانه از زندگیت راضیی؟

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
دلداده میام کتکت میزنما🤦‍♀️😂جواب منم بده من ازدواج میکنم؟ با کی؟ کی؟ دوس داریم همو؟ 

شما ازدواج میکنی خیلی زود با یک ادم خوب خیلی هم دوستت داره.فقط باید دیر جوابتو داد کتکش نزنی 😎

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 

چرا جواب نمیدی واقعا؟

نترس حتی اگه جوابت منفی باشه من خوشحال میشم

من ازدواج میکنم؟ با کی؟ کی؟ دوس داریم همو؟