2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی دفتر بزاز کنار وهرشب قبل خابت شکرگزاری کن عین کاری ک خودم دارم انجامش میدم ببین واقعا ذهنت فقط فقط ...

میشه برای نمونه نمونه یکی از جمله های شگرگزاریتو بگی 

میشه برای نمونه نمونه یکی از جمله های شگرگزاریتو بگی  

خدایا شکرت ک سلامتی تمام بدن و جسمم گرفته‌ ‌.خدایا شکرت که همیشه کنارمی و همیشه برام بهتریتا میخای چون منو لایق بهترینا میدونی. خدایا شکرت ک امیدم ب تو هیمشگی  چون ایمان دارم ک هستی. خدایا شکرت رزق روزی و برکت زندگی من زیاده.این ۳تای اول دفترمن همیشه و خیلی چیزا اخر دفترم برا بقیه اعضای خانواد هم میتویسم و اخر دفترم برای دوست صمیمیم 

مثلا اگ بخواییم با ی نفر اشتی کنیم شکرگذاری اثر داره؟ 

بنویس خدایا شکرت که ب این زودیا اسمش بنویس اشتی میکنم. ببین واقعا فقط ننویس قلبن بنویس شکرگذازی میکنم 

من خودم دوماه هرشب مرتب مینویسیم ب ابن فک نمیکمم اگ چی میخام فردا بلافاصله فراهم بشه ب این فک میکنم صدرصد برام اتفاق میفته چون ب وجود خدا ایمان دارم که ب زودی زود ارزهای دلم رو ب بهترین حالتش حتی برای من براوزده میکنه