2777
2789
عنوان

روتین حمام😁بیاین توبگم چه خبره🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5924 بازدید | 156 پست
شامپو واسه موهام دارم و یه صابون واسه بدنم گاهی هم با شامپو بچه سفیداب واسه صورتم و شامپو تثیت رنگ ه ...

خیلیا میگن ماسک موخوبه باید بخرم

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️
به همه بدنم نه زود میشورم قشنگ پوستمو آرامش میده انگار

رقیق میکنی؟منم شنیدم خیلی خوبه امروز نوره استفاده کردم بعدش رقیق کردم به همه بدنم مالیدم میگن هم رحم گرم می‌کنه هم سودا رو میگیره

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپو سبغ و ختمی برای سر

صابون دست ساز از عطار میگیرم بدن

۱۵ روز یکبار

نوره زنریخ میزنم و‌بعد حنا

از موهام تا کف پا.

سفید اب یکم میمالم

و بدنم که خیسه روغن زیتون میزنم یکم موند

اب میکشم

.

اسکراپ و ککتل اینام فیلا خریدم فایپخ نداره.میرم سالن کف سابی اونجا میزنن برام

💕

خیلی دوست دارم مورخ استفاده کنم ولی هم کثیف کاری داره هم موهارو نمیبره هم میسوزونه

اینقدرنرم می‌کنه خواهر😁من ازگردن تانوک پام می‌زارم😂

از همون پودر واجبی که گفتی(زورنیخ دار) میزنم به کف پا و روی پاهام بعد از چند دقیقه میشورم بعد سنگ پا میزنم یک اسکراب عالیه پوست های خشک و مرده ی پا رو برمیداره

باعث میشه پهام سفید و نرم بشه ترک پا هم دیگه ندارم قوزک پام نرم و سفید شده بعدش که اومدم بیرون به پاهام کرم مرطوب کننده میزنم خیلی خوجل میشه☺☺☺

به همه توصیه میکنم. امتحان کنید حتما

از همون پودر واجبی که گفتی(زورنیخ دار) میزنم به کف پا و روی پاهام بعد از چند دقیقه میشورم بعد سنگ پا ...

عجب😅خیلی خوبه

خیلیا میگن ماسک موخوبه باید بخرم

عالیه من موهام به شدت وز بود ماسک مو میزنم به آخر موهام و بعدش یه گیره میزنم و موهامو میبندم و بقیه آبکشی وقتی میام بیرون آنقدر موهام نرم و لطیفه

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
اینقدرنرم می‌کنه خواهر😁من ازگردن تانوک پام می‌زارم😂

خوش به سعادتتون من که نمیتونم

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
شامپو سبغ و ختمی برای سر صابون دست ساز از عطار میگیرم بدن ۱۵ روز یکبار نوره زنریخ میزنم و‌بعد حنا ...

عالیییی👏