2777
2789
عنوان

روتین حمام😁بیاین توبگم چه خبره🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 5925 بازدید | 156 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی حوصله دارم و بچه ها بذارن اول نوره میزنم بعد میشورم حنا میذارم بعد میشورم انقددد خوبه. بعد ...

حنا به کجا میزنی؟ رنگ نمیگیره؟

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

شامپو واسه موهام دارم و یه صابون واسه بدنم گاهی هم با شامپو بچه سفیداب واسه صورتم و شامپو تثیت رنگ هم گاهی میزنم و آخر کار هم ماسک مو 

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
عه،آخه میگفتن خوبه،یعنی کلا نزنم یا این مارک

بنظرم با ️هر ماركي نزن 

ببين عيدو خيلي خوب بود سازش داشت يه بار گرفتم خودم حس كردم مواد شيميايش زياده و عياره زيادي داره در طَي دو دفع استفاده بدنمو جوري سوزوند ك بخارش افتادم از خشكي و حتي يه مقدار خونريزي بهاطر خشكي 

البته ببخشين اينقد واضح گفتم 

ولي كلا ميگن ژل واسه واژن استفاده نكنين چون phمحيط رو عوض ميكنه 

و در كل ژل اعصابم وابستگي بدنت ميشه و تا اخر عكر بايد استفاده كني و علاوه بر اين ك ب مرور خشك ميكنه پوستو 

واقعا من هنوز اذيتم خيلي پشيمونم بابا استفاده 

مامانم با ٥٠ سال سن يه بارم خشكي واژن نگرف ولي من با وجود مجرد بودنم خراب كردم اوضاع رو 😐🤦🏻‍♀️

هفته ای یه بار

خیلی دوست دارم نوره استفاده کنم ولی هم کثیف کاری داره هم موهارو نمیبره هم میسوزونه

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
2790
2778
2791
2779
2792