2789
عنوان

یه لحظه میاین

107 بازدید | 16 پست

ببینید من الان 22 سالمه ازدواج کردم چند روز دیگه یه سال میشه بعد پدر و مادرم طلاق گرفتن زن بابام خیلی من و آجیم و اذیت کرده تو گذشته هنوز ک هنوزه تو ذهنمه و یادم نرفته 

وقتی عروسی کردم میخواستم گذشته رو فراموش کنم و باهاش به خاطر بابام اوکی بشمممممم اما دوباره کاری کرد ک برام خیلی قابل تحمل شد و خیلییییییییییی خیلییییییییییی حسوده نمیخواد خوشبختی ما رو ببینه

از یه طرف بابام دوس داره باهم رفت و آمد کنیم از یه طرف من واقعا نمیتونم حتی نگاش کنم چون خیلییییییییییی اذیتمون کرد از یه طرف اطرافیان همش میگن کوتاه بیاین در صورتی ک درک نمیکنن چه گذشته تلخی داشتیم از یه طرف خودم و خواهرم و بابام اینا تو یه ساختمان هستیم از یه طرف برام اعصاب نمونده همش ذهنم درگیره دست خودم نیس بدم میاد ازش😭😭😭😭😭

دلم میخواد زجر کشیدنشا ببینم دلم میخواد تاوان بده 

به نظر شما من چه طوری رفتار کنم ک هم بچزونمش هم سیاست و داشته باشم هم زجر بکشه 

ناگفته نماند نظر تنگ هم هستش..... 

لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوریو دوستی ....فقط باباتو دعوت کن

باور کن همین کارو میکنم ولی بابام با اینکه دوسش نداره ولی همش میگه اونم باید باشه بابام مهربون و ساده هستش و دهن بین 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
مامانت کجاست؟ 

اونا ک اصلا ولش کن دنبال زندگیشه اصن زنگ نمیزنه پیام نمیده نمیبخشمش... تمام بلاهایی که سرما اومده تقصیر اونه.... من هیچ وقت زندگی اونو بابامو قضاوت نمیکنم چون شاید باهم نمیساختن ولی اینکه بی اهمیت باشیم براش و خودنمایی فقط می‌کرد تقصیر اونه یه 6 ماه پیش باهاش دعوام شد گفت تو زندگی من حق نداری دخالت کنی و اینکه الان که الان هستش اگه با پدرت بودم بازم شما را ولتون میکردم میرفتم.. خیلی حرفا دیگه زد😔😔😔 گفتم اگه فقط اشتباه خودتا قبول میکردی و میگفتی من اشتباه کردم شما هرچی میخوای بهم بگو آروم میشدم😔😔 بعد از 14 سال دیدمش وقتی 16 سالم بود بعد تا یک ماه هعی میگفت ببینمتون ببینمتون بعدش دیگه کم شد کم شد تا عروسی کردیم خیلی کمتر شد😔😔خدایا صدامو بشنو خیلی همشون اذیتم کردن خیلی استرسی شدم من مجرد بودم بااینکه ناراحت بودم میخندیدم و به کسی نمیگفتم حالم بده اما بعد از عروسی روحیه امو باختم😔بنده خدا شوهرم... 

مگه نمیگی حسوده و نمی‌خواد خوشبختی تونو ببینه؟ پس خوشبختیتونو بکن تو چشمش

میدونم شوهرم همینو میگه ولی چه طوری؟؟؟ 

اما من حاضر نیستم حتی قیافه شا ببینم باورت میشه؟؟؟ 

زن باباس دیگه چه توقعی داشتی 

هیچی 

خواهرتم ازدواج کرده ؟زن بابات بچه داره ؟چرا تو یه ساختمون هستین  

آره باهم عروسی کردیم و عقد تو یک روز اون 25 سالشه دو تا برادر با ما دو تا خواهر...از بعد عروسی من مریض شدم... 

زن بابام یه پسر داره... اونم مثل خودش بار آورده..... چون مجبوریم تو یه ساختمان باشیم دنبال خونه ایم واسه خریدن.... 

خونه پدرته توش زندگی میکنی ؟پسرش چند سالشه 

آره عزیزم 17 سال 0

آره عزیزم 17 سال 0

ببین عزیزم اسمش روشه نامادری  چه توقعی داری توقع داری برات مادری کنه.کسی ذاتش خراب باشه نمیشه درستش کرد خیلی نامادری داریم خوب هستن اونا ذاتشون خوبه.تو الان دیگه متاهلی زندگی ت رو بکن بزار حسودی کنه هیچی عایدش نمیشه 

میدونم شوهرم همینو میگه ولی چه طوری؟؟؟  اما من حاضر نیستم حتی قیافه شا ببینم باورت میشه؟؟؟&nbs ...

میفهمم که فکر میکنی باعث تمام اتفاقاتی که از جانبش برات افتاده اون بوده

ولی بهتره یکم باباتوهم مقصر بدونی

ممکنه مقداری از این خشمت نسبت به نامادریت از اینکه جای مادرتو گرفته هم باشه

در کل آدمای حسود خیلی قابل ترحمن

چون تو زندگیشون خلا بزرگی رو دارن که اون خلا رو توی زندگی شما جستجو میکنن