2777
2789
عنوان

شوهرم میگه طلاهاتو بفروش

918 بازدید | 33 پست

من تازه عروسم همش ۶ ماهه عروسی کردم

پدرشوهرم اومده یه کرمی انداخته ب جون شوهرم گفت با داداشت شریکی برید مسکن ملی ثبت نام کنید

بهش میگم اولن ک ما الانش ماهی دو تومن از حقوقت برامون بزور میمونه  دومن اولش پول میخان از کجا میخای بیاری میگ تو و جاریت طلاهاتونو بفروشید بزنید ب اسم خودتون

منم میگم من برا شراکت طلا نمیفروشم اگ خودت تنها ثبت نام کنی میفروشم برا شراکت نمیفروشم میگ چرا اینجوری میفروشی اونجوری نه 

خب منم دلیلم اینه ک پسفردا ک بخان اون خونه رو بفروشن بزنن تو یه شغلی چیزی هیچیش ب من نمیرسه ولی اگ جدا بگیره اگ یروز بخاد بفروشه حدقل میشه ی خونه دگ جای دگ گرفت و بازم زد ب اسم خودم

اینارو بهش نگفتم نمیدونمم چجوری بش بگم ک برنخوره بش چون الانش با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم 

ولی میگ ولش کن با تو اصن نمیشه شریک شی نمیدونم چیکار کنم عاخه نمیدونم پدرشوهرم چکار داره میاد اینارو میندازه تو فکرش بابا بزار ما یسال از زندگیمون بگذره تا الانش ک همششش قسط ازین ب بعدشم بدتر میشه دگ🥲میشه راهنماییم کنید

به هیچ وجه طلاهاتو نفروش

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا به هیچچچچچچ عنوان شریک نشید اشتباه محضه 

دوما اصلااااااا روی مسکن ملی حساب باز نکنید دولت توش مونده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

مسکن ملی را اصلا نمیشه فروخت

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

فقط میتونم بگم شریک نشو حالا شراکت ما با برادرشوهرم کاری بود کلی بدهی بالا اورد ورشکست شد شوهرم حدود 7سال قبل 120 ملیون افتاد گردنمون کلی طلا فروختم همه چیمون رفت ، اما می ارزید به اینکه جدا بشن 

نده وسلام مهمم نیست چی فکر میکنه بگو طلا تنها سرمایه زنه من روزی میفروشمش که بدونم خونه ای که میخری نصفش بنام من نصفش نام تو 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

منم شهرستان خونه از خودمونه ولی شوهرم که منتقل شد شیراز خونه نداریم تمام طلاهامو فروختیم داریم و هر دری زدیم و با قرض و وام میخوایم اگر خدا بخواد قولنامه کنیم برای خونه دار شدن ارزشش داره تمام سعی خودتو بکنی