2821
2789
عنوان

راش پوستی

549 بازدید | 3 پست

خانوما توروخدا بچم کل بدنش دونه های قرمز زد اول سه ۴ روز تب کرد تا ۳۹ رفت تبش بعد از ۳ یا ۴ روز تبش قطع شد بعد این راش پوستی یا همون لکه های قرمز کوچولو رو صورتش بعد کل بدنش در اومد دارم دق میکنم روش دکتر بردمش گفت دارو نداره این بیماری تحمل کن تا یه هفته خودش میره چیکار کنم 😭😭😭

سلام منم کهیر پوستی زدم.  ب صورت لکه های قرمزه ی جاهای شبیه دون دون میشه ولی جوش نی. زیادم خارش ندارن خودشون می یان و میرن.    حدود چند روزه مال شما خوب شد؟   چه داروهای استفاده کردی. ظاهرا امپول. کورتون زدم. اثر نداشت.  داروی دیگه یاید بزنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دختر منم الان همینطور شده.شما چیکار کردین؟دقیقا مثل بچه شما

سلام منم کهیر پوستی زدم.  ب صورت لکه های قرمزه ی جاهای شبیه دون دون میشه ولی جوش نی. زیادم خارش ندارن خودشون می یان و میرن.    حدود چند روزه مال شما خوب شد؟   چه داروهای استفاده کردی. ظاهرا امپول. کورتون زدم. اثر نداشت.  داروی دیگه یاید بزنم؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز