2777
2789
عنوان

چقدددر خدا بزرگه

198 بازدید | 22 پست

اونایی ک تاپیکای قبلیمو خوندن در خصوص عمم ک میخاست سنگ قبر مادربزرگمو برداره ... ما سیدیم عمم میخاست فردا شب ک قبل از عید غدیره و مطمئن بود همه همشهریا میرن سر خاک این کارو کنه .طلای عروسیشم فروخت و پنج  تومن داد ب افغانیا قرار شد ۱۶ هم بعد از کار بشون بده اننننقد دیروز اشک ریختم دعا کردم التماس خدا کردم ک نشه این کار .. امروز ظهر ماشین زد ب شوهرعمم :))) خبر از حالش دقیق ندارم ولی بیمارستانه .. دوساعت پیش بابام بم خبر داد.. درست نیس اینجوری بگم و از حال بد فامیلم خوشحال باشم ولی فقط دارم خداروشکر میکنم و میگم کاش این تصادف نظرشونو عوض کنه ...

سنگ قبر بردارن؟

برا چی

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برداره ک چی بشه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

عوض کردن سنگ قبر حرامه؟؟

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

سنگ قبر بردارن؟ برا چی

تاپیکای قبلم توضیح دادم

ی خانوم پیری فوت میشه ک ۷ تا بچه داره .بعد از مرگش میفهمن ک خونه شو زده ب نام پسر بزرگش ک وضعش عالیه ( ک اینجوری ک بوش میاد با دوز و کلک سندو زده ب نامش ینی پیرزن سواد درست و حسابی نداشته و همیشه گفته بعد از مرگم خونم برای همتونه ) ارزش خونه هم هفت میلیارد بوده و طلاهاشم دختر بزرگش ک اونم وضعش عالیه برداشته و رفته قطع ارتباط کرده به ارزش چهارصد ملیون. وسایل خونشم ک همه نو بوده و تازه سه سال بوده براش خریدن ی دختر دیگش ک اونم وضعش توپه برده یخچال ساید و لباسشویی و ظرفشویی و سه تخته فرش نو و ساعت و کتابای عتیقه .. یکی از بچه هاشم مظلوم بوده و خودشو کشیده کنار گفته من هیچی نمیخام .. سه تا فرزند دیگش ینی ی پسر و دوتا دخترش وضعیت زندگیشون خوب نیس مستاجر و ایال وارن .. حتی ی هل پوکم از مادرشون چیزی بهشون نرسید . بزرگترای فامیل خواب دیدن ک این پیرزن داره عذاب میکشه . بین بچه ها دعوا میوفته و اون سه تایی ک همه چیو بردن گفتن تونستیم بردیم بازم بتونیم میبریم هیچ کاری نمیتونین بکنین..حالا یکی از دخترا ک وضع خوبی نداره لج کرده و قسم خورده ک میخاد بره سنگ قبر مادرشو بکنه بجاش سنگ خلا بزاره و عکسشو برا اون سه تا بچه ای که همه چیو کشیدن بالا بفرسته تا بلکه دلش خنک شه ... پیش وکیلم رفتن دستشون ب هیچ جایی بند نیس 

بنظرتون میکنه این کارو؟؟. داستان نیستا واقعیه همین الان از تو جمعشون اومدم

حالا عوض کنن چه اشکالی داره ؟

نمیخاست عوض کنه تاپیک قللم توضیح دادم 

ی خانوم پیری فوت میشه ک ۷ تا بچه داره .بعد از مرگش میفهمن ک خونه شو زده ب نام پسر بزرگش ک وضعش عالیه ( ک اینجوری ک بوش میاد با دوز و کلک سندو زده ب نامش ینی پیرزن سواد درست و حسابی نداشته و همیشه گفته بعد از مرگم خونم برای همتونه ) ارزش خونه هم هفت میلیارد بوده و طلاهاشم دختر بزرگش ک اونم وضعش عالیه برداشته و رفته قطع ارتباط کرده به ارزش چهارصد ملیون. وسایل خونشم ک همه نو بوده و تازه سه سال بوده براش خریدن ی دختر دیگش ک اونم وضعش توپه برده یخچال ساید و لباسشویی و ظرفشویی و سه تخته فرش نو و ساعت و کتابای عتیقه .. یکی از بچه هاشم مظلوم بوده و خودشو کشیده کنار گفته من هیچی نمیخام .. سه تا فرزند دیگش ینی ی پسر و دوتا دخترش وضعیت زندگیشون خوب نیس مستاجر و ایال وارن .. حتی ی هل پوکم از مادرشون چیزی بهشون نرسید . بزرگترای فامیل خواب دیدن ک این پیرزن داره عذاب میکشه . بین بچه ها دعوا میوفته و اون سه تایی ک همه چیو بردن گفتن تونستیم بردیم بازم بتونیم میبریم هیچ کاری نمیتونین بکنین..حالا یکی از دخترا ک وضع خوبی نداره لج کرده و قسم خورده ک میخاد بره سنگ قبر مادرشو بکنه بجاش سنگ خلا بزاره و عکسشو برا اون سه تا بچه ای که همه چیو کشیدن بالا بفرسته تا بلکه دلش خنک شه ... پیش وکیلم رفتن دستشون ب هیچ جایی بند نیس 

بنظرتون میکنه این کارو؟؟. داستان نیستا واقعیه همین الان از تو جمعشون اومدم