2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه بانکا یکی هستن سودشون ۵ درصد برا کوتاه مدت .برا باند مدت ۲۰ درصد .کوتاه مدت هر ی میلیون ۴ تومن . ...

منظورت هر صد تومنه؟

کوتاه مدت یعنی چه مدت؟

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
منظورت هر صد تومنه؟ کوتاه مدت یعنی چه مدت؟

صد تومن چیه دختر.مگه تو ایراان زندگی نمیکنی؟! صد تومن ک سود ندارع .هر یک میلیون تومان چهار هزار تومن سود داره.کوتاه مدت ینی سپرده ای که زیر ی سال باشه و هی ازش کم زیاد کنی .بلند مدت هم زیر ی سال نباید دستش بزنی زیادش میتونی بکنی ولی برداشت کنی از پولت کم میشه از سودش البته .اگرم بخای لوتوس پارسیان حساب باز کن سودش میگن خوبه یا بانک شهر ی حساب داره بذا پس انداز اسمش نمیدونم اونم سودش خوبه

من بانك صادرات پرسيدم اندوخته ي پايدارش بايد٣ ماه به پول دست نزني و سود نميدن بعد ٣ ماه   براي ٧٠ ميليون سودش ميشه ١ ميليون و٣٠٠ اينا بعدش پول خودتم مياد حساب

فقط ٣ ماه اول هيچي نميدن

سلام بچه ها اگه دنبال وام (((بدون ضامن))) هستین برین برنامه ویپاد بانک پاسارگاد رو نصب کنین خیلی خوبه با توجه به گردش حساب و اعتبار سنجی بانکی بهتون وام میده وام از یه میلیون داره تا پنجاه میلیون !! من خودم دارم استفاده میکنم کل پولهام رو تو این کارت ریختم تا گردش حساب هم داشته باشم خواستین نصب کنین معرف خواست این کد رو هم وارد کنید موفق باشید اگر خیرش رو دیدید برام دعا کنید!! معرف :YERWH4