2777
2789
عنوان

اعتیاد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 59 پست
خب دلیل ۳دوره چیه مصرف زیادبوده  نوع مصرف؟؟

ببین اونا همون ان ای ها کار بلدن وقتی ببینه طرف فضولی میکنه یا داره از کار در میره یا حس کنه قرصی چیزی خورده نگهش میداره چون داخل همین کمپ ها خیلی ادم میزارن تا طرف و ببینن حتمن راپورتشو دادن اینم نگهش داشته.بخاطر مصرف نیست بخاطر کارها و حرکاتی ک تو کمپ انجام میدن

درصف دشمنان کسی جز آشنایان نبود
ببین اونا همون ان ای ها کار بلدن وقتی ببینه طرف فضولی میکنه یا داره از کار در میره یا حس کنه قرصی چی ...

اها

خب اینم خیلی درتلاش بودبیادبیرون همش میگه بین ی مشت ادم دیوونه موندمه نه غذاخوب میدن حوصلم سررفته نمیدونم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها خب اینم خیلی درتلاش بودبیادبیرون همش میگه بین ی مشت ادم دیوونه موندمه نه غذاخوب میدن حوصلم سررف ...

بزار بمونه بخدا بنفعشه بدنش پاکتر میشه وسوسه اش کم میشه دلسوزی کنی میاد دوباره لغزش میکنه واسه یکبار همیشه بزار ترک کنه عجله نکن اونجا هرچی باشه دورش شلوغه ذهنش مشغوله یکم سختی بکشه بد نیست

بزار بمونه بخدا بنفعشه بدنش پاکتر میشه وسوسه اش کم میشه دلسوزی کنی میاد دوباره لغزش میکنه واسه یکبار ...

خودمم میدونم هرچی بمونه بهتر

ولی پسرم بهونه میکنه هرروزگریه 

شهرمون کوچیک ازبس همه اطرافیان پرسیدن کجاست کی میادخسته شدمه دیگ

شمابعدترک چیکارکردین که دیگ نرفتین سراغش

خودمم میدونم هرچی بمونه بهتر ولی پسرم بهونه میکنه هرروزگریه  شهرمون کوچیک ازبس همه اطرافیان پ ...

قطع رابطه باهمه باهرچی رفیق دودی وکلن همش خونه بودم.خودم مشغول میکردم.قهوه میخوردم.اجیل زیاد میخوردم پیاده روی میکردم .ولی مهمترینش قطع رابطه باتمام رفقا.حالامن مجردم اینکارا کردم اونکه متاهله شما هستی خیلی میتونی کمکش کنی

قطع رابطه باهمه باهرچی رفیق دودی وکلن همش خونه بودم.خودم مشغول میکردم.قهوه میخوردم.اجیل زیاد میخوردم ...

اره خطشوکه عوض میکنم چندوقتم نمیزاریم بره مغازه  

بیشترچه زمانایی بدن بهش نیازپیدامیکنه ؟،مثلاشب قبل خواب؟؟بعدبیدارشدن ازخواب ؟؟

قطع رابطه باهمه باهرچی رفیق دودی وکلن همش خونه بودم.خودم مشغول میکردم.قهوه میخوردم.اجیل زیاد میخوردم ...

لاغربودین بعدترک چاق شدین؟؟بنظرتون الان بعد۴۰روزرنگ صورتش چاقیش بهترشده؟

اره خطشوکه عوض میکنم چندوقتم نمیزاریم بره مغازه   بیشترچه زمانایی بدن بهش نیازپیدامیکنه ؟،مثلا ...

اره افرین یا اگه رفت مغازه باهاش برو اگه مشکلی نداره.بیشترزمانی ک از خواب بیدار میشه. چون نعشه میشه میخابه وقتی بیدار میشه خماره شاید صبح از خاب بیدار شه شاید ظهر درهر صورت اون موقع خطریه

لاغربودین بعدترک چاق شدین؟؟بنظرتون الان بعد۴۰روزرنگ صورتش چاقیش بهترشده؟

اره بابا مردنی بودم چهارتا استخون یک روکش بودم الان ۱۰۳کیلو هستم بدنم پر صوررتم پر اصلا زمین تا اسمون فرق میکنه حتی پوستش شفاف میشه 

بنظرتون بگم باشگاه واینابره یافعلانه ؟؟

ن فلن نمیخاد بزار چند ماه بگذره چون بدنش هنوضعیفه بخاد بره باشگاه اینا یکم سخته براش پیاده روی خوبه حداقل اومد خونه ۶ماه باید بگزره