2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم سابقه چند بار خودکشی ناموفق دارم نه خودکشی الکی و واسه جلب توجه 

واقعا قصد کشتن داشتم اما خب نشد خدا نخواست

زندگیم انقد سخته که نمیرم مشاوره، بخوام تعریف کنم و واسه تک تکش درمان شم چند سالی طول میکشه جیبم توانشو نداره

چکار کنم میگذرونم همینجوری

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:))) 
منم دارم سابقه چند بار خودکشی ناموفق دارم نه خودکشی الکی و واسه جلب توجه  واقعا قصد کشتن داشتم ...

الهی بیشتر مشکلا از پوله من اگر زودتر میرفتم مشاوره الان اینجور نبودم گفتم مشاوره زیاد پول میخواد بزار یکم دستم پر شه بعدشم اینجور شد هعی

منم دارم سابقه چند بار خودکشی ناموفق دارم نه خودکشی الکی و واسه جلب توجه  واقعا قصد کشتن داشتم ...

عزیزم انشالله حالت بهتر میشه و امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی برات ۳تا ایت الکرسی خوندم❤🌷

[QUOTE=299292095]انشاءالله زندگیت خوب بشه[/QUOT امیدی نیس ولی ممنون 

برای توام ارزوی شادی و ارامش میکنم

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌:))) 
الهی بیشتر مشکلا از پوله من اگر زودتر میرفتم مشاوره الان اینجور نبودم گفتم مشاوره زیاد پول میخواد بز ...

استارتر واسه خوب شدن حال توام ۳تا ایت الکرسی خوندم انشالله حال دلت خوب بشه و خوشبخت بشی❤🌷

عزیزم انشالله حالت بهتر میشه و امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی برات ۳تا ایت الکرسی خوندم❤🌷

لطف کردی ممنونم