2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره 

بعضی ی هفته بعضی ی ماه تعلیق میکنن حرف سیاسی کلفت بزنی کلا تعلیق دائم میشی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چطوری ؟

قسمت تماس با ما داره سایت 

من ایمیل زدم

فکر کنم تلگرامم دارن که پیام بدیم 

راه سومم یادم نیست ولی اونم امتحان کردم 

میگفتن تازه تعلیق شدی فعلا برت نمیگردونیم 

خلاصه گذشت با کاربری اولم تو تاپیکی داشتم صحبت میکردم نی نی یار پنج رو تگ کرده بودن منم گفتم کی منو بر میگردونن 

ایشون هم رفت به همکاراش اطلاع داد گفت باز درخواست بده برت میگردونن منم همینکارو کردم بعد چندساعت کاربری دومم برگشت :)))

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

قسمت تماس با ما داره سایت  من ایمیل زدم فکر کنم تلگرامم دارن که پیام بدیم  راه سومم یاد ...

انگار تل ندارن دیگه .. خب همون فرم درخواستو پر کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !