2777
2789
عنوان

نادیده گرفتن جوابه ن؟

112 بازدید | 15 پست

یکی هست

فامیله 

بزرگترمم هست

بدی کرده خیلی بد

اول عصبانی بودم با خودم گفتم ببینمش میرینم بهش در این حد

الان دارم فکر میکنم اگ کلا یه جوری رفتار کنم انگار وجود نداره چی؟ حتی نگاشم نکنم چ تو سلام احوال پرسی ادم حسابش نکنم چه وقتی مخاطب قرارم میده اصلااااا ن حرف بزنم ن ادم حسابش کنم

کدوم بهتره؟ کدوم بدتر میسوزوندتش؟

بنظرم ارع

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی محلی میسوزونه طرفو

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

چون بزرگتره بی احترامی بکنی خودتو کوچیکتر کردی

ولی جایی خوندم کسی بهتون بدی کرد ناراحت  نشید فقط سرتون رو بالا کگنید به خدا بگید خدایا خودت دیدی دیگه

همین بسه 

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
چون بزرگتره بی احترامی بکنی خودتو کوچیکتر کردی ولی جایی خوندم کسی بهتون بدی کرد ناراحت  نشید ف ...

من اونقد اعتقاد ندارم ب اون بالایی

و اینک از نظر من اشتباه محضه بدی دیگرانو بی جواب گذاشتن 

سرد تر از قبل باهاش برخورد کن  اما سلام احوال پرسی کن  یا میتونی سیاستتو داشته باشی گرم ...

صمیمی نیستم ک طرف سنش بالاست همچین گذم نیستیم

هرچی قبلا ب روش نیوردم بسشه ایندفعه نمیتونم

من اونقد اعتقاد ندارم ب اون بالایی و اینک از نظر من اشتباه محضه بدی دیگرانو بی جواب گذاشتن 

یکبار کسی بهم بدی کرد

به خودم گفتم بسپرم بخدا کمی بعد گفتم خدا دیر جوابشو میده و خودم دست بکار شدم چنان شرایط تغییر کرد خودم بد جلوه کردم دیگه واقعیتش تصمیم گرفتم همه چیز رو به خودش بسپارم

الان متوجه نمیشیم ولی با گذشت زمان میفهمیم چقدر حکمت داره صبرش

کسی اذیتم میکنه فقط همین جمله رو تکرار میکنم کلا به سرعت شرایط عوض میشه 

بارها برام پیش اومده بود بدی رو با بدی جواب داده بودم و به شدت مشکلاتم بیشتر شده بود اینکه به این نتیجه رسیدم فقط به خودش بسپارم

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
خیلی خیلی بهتره . روحش رو به قتل میرسونه :))

میخوام بسوزه 

میخوام یکی گفت مثلا فلانی و صدا کن یا ی چی بده دستش بگم کی؟ اسمشو گفت بگم نمیشناسم

خود طرف ازم بپرسه مشکلت چیه سرتاپاشو نگاه کنم با یکی دیگ راجب ی چیز چرت و پرت حرف بزنم  

دلم میخواد اتیش بگیره

یکبار کسی بهم بدی کرد به خودم گفتم بسپرم بخدا کمی بعد گفتم خدا دیر جوابشو میده و خودم دست بکار شدم ...

والا این یارو رو همین الانش خدا زده

مریض هست بدجور

بچه هاش هرجا میرن بدشو میگن

حتی سرتاپاشو فوش بکشم برام مهم نیست ادم بده بشم یا از دست بدم کلا همشونو  اینو حالا بگیر در مقابل اینک ادم حسابش نکنم دیگ خودت حساب کن اصن ذره ای مهم نیست برام

چون این بدیش انقدر بدلم سنگینی کرده از همه میتونم بِبُـرم بخاطرش