2821
2789
عنوان

عید غدیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 39 پست
ما جشن محله ای گرفتيم برای شب غدیر  شیرینی کیک شرفت پفیلا آتیش بازی شکلات و... همسرم هم با دو ...

چقدر عالی اجرتون با امام علی علیه السلام

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه های من سادات هستند و من مهمون دارم . جمعه شب هم مادر دومادم ساداته و دعوت کردن ویلاشون میریم دید ...

گلم عید شما هم مبارک

پذیراییتون غذا یا خوراکی خاصیه؟ 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
ما جشن محله ای گرفتيم برای شب غدیر  شیرینی کیک شرفت پفیلا آتیش بازی شکلات و... همسرم هم با دو ...

ان شاءالله گلم، گیفت غدیر چیه عزیز؟ 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
ما جشن میگیریم ولایت حضرت علی رو هرسال پدر بزرگم از قدیم گرفته 

قبول باشه ان شاءالله

چیا میدین تو جشن؟ 

حالا من کت و شلوار خریدم به رنگش شال و روسری پیدا نمیکنم 😭😭😭😭

شمابازجلوترازمن هستی روسری راحت ترپیدامیشه اصل کاری روخریدین جای ماپرمغازه روسری فروشی چه رنگی گرفتین کت وشلوار

یه تنور نون صلواتی 

به چه عالی❤️

ان شاءالله قبول باشه گلم سایت سمت خدا توی ایتا؟ همون که درباره نماز شب هستش؟ 

نه عزیزم توی نت بزنی موسسه حضرت خدیجه سایتش میاد.وابسته به برنامه سمت خدا شبکه سه هست این موسسه.هر ماه میتونی هر مبلغی برای نیت های مختلف مثل قربانی اول ماه یا اطعام غدیر یا نذر نان یا صدقات و چیزای دیگه پرداخت کنی.بعد اسمتمتو سایت میزنی هر ماه هم برات اس ام اس میاد که به نیت شما در حرم مثلا امام رضا نماز خوانده شد من اینو خیلی دوس دارم.هر ماه هم از هزینه هایی که شده برای اون نیت ها توی خود برنامه سمت خدا گزارش مستند پخش میکنه که رسیده به دست نیازمندا   

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
نه عزیزم توی نت بزنی موسسه حضرت خدیجه سایتش میاد.وابسته به برنامه سمت خدا شبکه سه هست این موسسه.هر م ...

چه جالب

ممنونم

شمابازجلوترازمن هستی روسری راحت ترپیدامیشه اصل کاری روخریدین جای ماپرمغازه روسری فروشی چه رنگی گرفتی ...

سبز گرفتم 

ولی انقدر سبزش خاصه که هر مغازه ای میبرم میگن پیدا نمیشه 

آه