2777
2789
عنوان

رابطه

1178 بازدید | 75 پست

سلام بچه ها. من الان تقریبا 10 روزه با ی آقایی تو رابطه ام و قصدمون ازدواجه و میخان بیان خاستگاری. من قبلا یبار تو دوران نامزدی طلاق گرفتم امروز این آقا گف که قبلا با یه خانومی تو ارتباط بوده و متاسفانه باهم رابطه داشتن اونم نه رابطه کامل. منم دوره نامزدی با نامزدم رابطه داشتم ولی رابطه کامل نبوده. راستش الان حالم خیلی بده. ازش فرصت خاستم که فکر کنم به این موضوع. اگه شما جای من بودین چیکار میکردین؟ کنار میومدین با این جریان؟ 

خب خودت هم ک داشتی مث خودش ناکامل.

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودتم رابطه داشتی دیگع چ حال بدی ای 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

بابا چیه مگه الان همه پسرا رابطه دارن دیگه اونی هم که میگه ندارم مطمئن باش دروغ میگه

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم