2777
2789
عنوان

بیماری پوستی

157 بازدید | 22 پست

قبلا یعتی تا سه ماه پیش پوست خیلی خوبی داشتم پوستم سفید بود اما یه مدت زیاد میشستم و استرس و ت آفتاب یکم‌میرفتم 

الان ۳ ماهه گونه و بینیم به شکل 

قرمز شدید شده خیلی زیاد اصلا از بین‌نمیره درد یا خارش و سوزش نداره فقط ظاهرش بده چیکار کنم تروخدا

عزیزم حتما یه دکتر برو چکاب بده دکتر روماتولوژی برو ان شاالله چیزی نیست

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ریزش مو نداری؟

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸

اگه میتونی یه عکس بده فقط از قسمت گونه و بینیت

ناشی از استرس فکر‌کنم دارم

عزیزم نمیخوام بترسونمت فقط بخاطر آگاهی و پیگیری میگم که پیگیرش باشی ان شاالله اینی که میگم نباشه بیماری های مختلفی قرمزی گونه و بینی میارن ولی مهم ترینش لوپوس هست برو دکتر بگو ازمایش بنویسه همینم بگو میخوام ازمایش لوپوس بنویسید ان شاالله نداری فقط جهت اطمینان برو گلم ان شاالله همیشه تنت سلامت باشه

اسم بیماری پوستی رزاسه است

یعنی من الان رزاسه دارم؟ مم زیاد آشپزی نکردم کلا

بیشتر بخاطر شست و شوی زیاد و استرس و گرما اینجوری شده ک الان دو سه ماهه هی دو روز میره یه هفته برمیگرده

من یکی از اقوام دکتر هست میتونم به اون بگم‌نگاه کنه

میتونی ولی فقط از روی ازمایش باید تشخیص بده ولی حتمت باهاش مشورت کن