2777
2789
عنوان

پریود

236 بازدید | 24 پست

سلام خانما من پلی کيستیک هستم 

بعد پریودم سر وقت نبود تاریخ منظمی اصلا نداشت 

دکتر رفتم قرص پیشگیری بهم دادن گفتن از روز پنج پریود مصرف کنم.. قرصا 28 عددی بودن ده تا از یه بسته بود که من پریود شدم... بعد از شب پنج پریودی دوباره باید قرص رو میخوردم.. بسته جدید شروع نکردم از همون ده تای باقی مونده خوردم شش تا رو مصرف کردم فراموش هم نکردم بعد از ی هفته دوباره پریود شدم 😭چرا؟ دلیلش چی میتونه باشه،؟؟؟؟ مشکل از چیه؟ 

من چیکار کنم

پیاده رویی کن و اگ بچه میخوای زودتر اقدام کندزیر نظر دکتر خوب

من هنوز ازدواج نکردم ک بچه دار شم...

من مشکل الانم اینه چرا با فاصله یه هفته قرصم هم میخوردم پریود شدم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو متخصص زنان

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
عزیزم شما پرولاکتین بالاست پریود نامنظمت واسه اونه متخصص غدد رفتی؟

آره الان دیگه نزدیک سه ساله دکتر غدد میرم... 

حتی با وجود قرص باید نامنظم باشه، بعد ی هفته دوباره بشم 

ای خدا 

من پریودم انگار درد زایمان دارم 

باید بسته جدید رو از نو شروع میکردی چون دوز هورمون ها از روز ۵ قاعدگی با شروع بسته جدید هماهنگی داره ...

یعنی بخاطر این ک بسته جدید شروع نکردم پریود شدم؟ 😭

آره الان دیگه نزدیک سه ساله دکتر غدد میرم...  حتی با وجود قرص باید نامنظم باشه، بعد ی هفته دوب ...

باید بسته جدید شروع میکردی.

حالا الان یه مسکن قوی بخور اگر مفنامیک اسیدم داری بخور سعی کن بخوابی یا دردت ک شدید میشه بری توی حالت سجده دو مین

باید بسته جدید شروع میکردی. حالا الان یه مسکن قوی بخور اگر مفنامیک اسیدم داری بخور سعی کن بخوابی یا ...

وای نمیدونستم😭کاش بسته جدید خورده بودم