2777
2789
عنوان

پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست
ام  ار ای دادی؟

دکتر زنان رفتم ام آر ای نوشت 

چ آزمایش پرولاکتینم ک دید.. بعدم گفت همین الان برو متخصص غدد... منم رفتم ازم سونو گرفت و دوباره آزمایش دادم گفت نمیخاد ام آر ای بدی

الان اگر از روزدهنم پریودت گذشته باشه که فکر میکنم گذشته پریود نیست ها این استحاضه ست احکامشو ببی ...

ببین من سوم پریود شدم هشتم ک روز ششم بود دیگه تموم شدم... الانم شش روز از پریود قبلم گذشته ک پریود شدم.. بنظرت اگه پریود الانم پنج روز طول نکشید قرصم رو از روز چندم باید دوباره بخورم؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر زنان رفتم ام آر ای نوشت  چ آزمایش پرولاکتینم ک دید.. بعدم گفت همین الان برو متخصص غدد... ...

یه دکتر غدد دیگه برو

پرولاکتین بالا

سردرد

پریود نامنظم

رو تاکید کن و بگو ام آر آی لازم نیست واقعا؟ 

من خودم این مشکل رو دارم

هر شش ماه ام آر آی میدم

حالا شایدم شرایط تو واقعا لازم نداره

ولی یه دکتر دیگه بری ضرر نداره

ببین من سوم پریود شدم هشتم ک روز ششم بود دیگه تموم شدم... الانم شش روز از پریود قبلم گذشته ک پریود ش ...

ببین به نظرم الان ک دوباره به خونریزی افتادی سرخود دوباره شرو نکن

باید دکترت بگه چیکار کنی

خطرناکه ها

مصرف بی رویه و سرخودش باعث ایست قلبی میشه البته من یبار دوتا باهم خوردم سرخود دکترم بهم گفت ولی در کل خطر داره

یه دکتر غدد دیگه برو پرولاکتین بالا سردرد پریود نامنظم رو تاکید کن و بگو ام آر آی لازم نیست واقع ...

من شیراز هستم 

دکترم معروفه از بندر همه جا پیش، دکترم میان 

حالا دوباره بهش میگم ببینم چی میگه

ببین به نظرم الان ک دوباره به خونریزی افتادی سرخود دوباره شرو نکن باید دکترت بگه چیکار کنی خطرناکه ...

وای چ بد 

مرسی عزیزم بابت راهنماییت چشم مشورت میکنم