2777
2789
عنوان

اونایی ک سزارین کردن میشه بیاید

228 بازدید | 28 پست

فقط ی چیزی از سز منو می‌میترسونه و اونم بهم ریختن اندامه،میترسم ی موقع سز انتخاب کنم شکمم جمع نشه ،برای ابن ک شکم جمع شه چیکارا کردید ،خوشحال میشم تجربیاتتونو بگید 

ی تازه مامان💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سز کردم زیر شکم دارم نمیره

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت

ربطی به سزارین و طبیعی نداره

شما بعد زایمان ورزش کنی شکمت جمع میشه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

مال من دوتا سز کردم شکمم افتضاحه😞

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

من شکمم کامل برگشت حالت قبل شکم بند استفاده کردم فقط یکم ترک موند که اونم اگه طبیعی انجام  بدی بازم هست 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
میگن اگه گن‌ببندی بعد زایمان شکم‌کامل مثل اولش میشه...من به خاطر بخیه ها ترسیدم و‌نبستم😑

من نتونستم ببندم درد داشت

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت

بعد سز شکم به سختی جمع میشه و چون اوایل به خاطر بخیه ها نمیتونی ببندیش بعدها جمع کردنش سخت میشه

کمردرد و سردرد های ناشی از بیهوشی یا سر شدن تا سالها همراهته

بیشتر اوقات دیگه نمستونی چیزای سنگین بلند کنی حتی چندین سال بعد عمل

اینا مواردی بود که در اطرافیانم دیدم بازم تصمیم با خودته