2777
2789
عنوان

اونایی ک سزارین کردن میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جم میشه اما دیر. من چهل روزگی دخترم وقتی رفتم حموم معذرت میخام تونستم بدون تو دادنه شکمم رونام و اینا رو ببینم

نهایتا 2 یا 3ماهه جم میشه. من گن نبستم اصلا. الان با لباس اصلن متوجه نمیشی من زایمان کردم اینقد اندامم قشنگه. ولی خب بدون لباس شکمم افتاده شده یکم

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
وای یعنی طبیعی بهتره؟

من خودم و چندتا از اطرافیانم طبیعی بودیم

بعد زایمان راحت مینشستم و پا میشدم و حتی تو بیمارسنان خودم بچه رو میشستم

کلا حرکت برام راحت تر بود

ولی اونایی که دیدم سزارین شدن، خیلی سخت بود براشون مخصوصا حرکت های کوچیک مثل عطسه، سرفه، خندیدن، خیلی اذیتشون میکرد

بازم تصمیم با خودته، تو طبیعی نهایت دو ساعت درد میکشی تموم میشه میره، اونم ده دقیقه اخر دردش شدیده

ولی سزارین بعد زایمان تازه دردات شروع میشه و تا چندین روز اذیت داری

چن وقت بعد سز شکم یند استفاده کردی

فقط تا وقتی بخیه داشتم راستش واسه جمع شدن استفاده نکردم واسه اینکه بتونم راه برم بستم چون خیلی بخیه هام درد داشت بدون اون خیلی سخت بود راه رفتن قشنگ شکمو میبره بالا دیگه بخیه ها اذیت نمیشن وخیلی تاثیر داره رو این که خون بعد زایمان خارج بشه کمک میکنه به خارج شدن خون

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
بعد سز شکم به سختی جمع میشه و چون اوایل به خاطر بخیه ها نمیتونی ببندیش بعدها جمع کردنش سخت میشه کمر ...

وا. 

من از کمر سر شدم. نمیگم کمردرد نداشتم، داشتم، اونم خیلی شدید ک اگه فشار می‌آوردم یا زیاد مینشستم چنان درد میگرفت ک وقتی دراز میکشیدم ینفر باید کمکم میکرد بشینم. ولی اخرین کمردردی ک بعد زایمان داشتم بچم 2ماهش بود. الان یکسالشه و چیزای سنگینم بلند میکنم اصلن کمر درد ندارم

شکمم اصلن گن نبستم 2ماهگی جم شد

کل عوارض سزارین تا 2ماه بعد زایمان بود بعدش دیگه اوکی بودم

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
خوش بحالت باز خوبه

اصلن نگران نباش. حتما جم میشع شکمت

کمردرد و اینام نهایت مال 2 ماهه

وا.  من از کمر سر شدم. نمیگم کمردرد نداشتم، داشتم، اونم خیلی شدید ک اگه فشار می‌آوردم یا زیاد ...

خداروشکر

دو سه نفر از اقوام نزدیکم سزارین بودن دیدم چقدر اذیت شدن و الان بعد چندسال هنوز عوارضش هست واسه همین گفتم چون اطرافم بود

به هرحال بدن با بدن فرق داره

خداروشکر دو سه نفر از اقوام نزدیکم سزارین بودن دیدم چقدر اذیت شدن و الان بعد چندسال هنوز عوارضش هست ...

دکترم با دکتر فرق داره

والا ب من ک خیلی ساخت