2777
2789
عنوان

۷ گناه کبیره!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باب اسفنجی: شهوت  پاتریک : تنبلی  سنجاب : غرور  حلزون : شکم پرستی  خرچنگ : ط ...

کجای اون باب اسفنجی بیچاره شهوت رو نشون میداد؟یا سندی کی مغرور بوووود😐😐اختاپوس فقط افسرده و بود حوصله هیچکسو نداش.

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
باب اسفنجی: شهوت  پاتریک : تنبلی  سنجاب : غرور  حلزون : شکم پرستی  خرچنگ : ط ...

اختاپوس کجاش خشم بود ، تو کل انیمیشن سر بود 😂😂

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

اینا گناهان کبیره ان

شرک ورزیدن به خدا

نا امید شدن از رحمت خداوند

خود را ایمن دانستن از مکر و عذاب الهی

آزار والدین

قتل انسان بی گناه

خوردن مال یتیم

فرار از جهاد و جنگ

ربا خواری

سحر و جادو کردن

زنا کردن

لواط کردن

تفخیذ

استمنا کردن

قذف

دروغ

دروغ به خدا و پیغمبر و ائمه معصومین علیهم السلام

تهمت زدن

غیبت کردن

پرداخت نکردن زکات

شراب خوردن

ترک کردن نماز

پیمان شکستن

قطع کردن رحم

دزدی کردن

کتمان کردن شهادت

شهادت ناحق دادن

قمار کردن

خوردن گوشت سگ و خوک و حیواناتی که به صورت شرعی ذبح نشده اند

کم فروشی کردن

مهاجرت کردن به مکانی که در آنجا امکان انجام واجبات شرعی نباشد

کمک کردن به ظالم در ظلمش

اعتماد داشتن به کمک و پشتیبانی ظالم

نپرداختن حق الناس

اسراف کردن

خیانت کردن در امانت

سخن چینی کردن

لهو و لعب کردن

سبک شمردن حج

اصرار بر گناهان کوچک

حسادت

یعنی عروسیم که میریم نباید بخوریم ؟؟  اخه حیفه کشیدن الکی خراب میشه باید بریزن دور😔 یعنی من ...

بخور بابا ن اینکه کلا روزه باشی ولی حدی ک سیر بشی منظور اینه غذای زیاد داری مقدار کافی بخور بقیرو بده ب کسی ک نداره حالا تو عروسی معمولا غذاه اضافه رو میبرن خیریه ولی اگ دقت کرده باشید تو مراسمایی ک سلفه معمولا همه شکم پرستن  و چ کار چیپ و بی کلاسی هم هست 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

تو قول دادی واسه من هولی باشی آنهولی🥺🤌🏻😂نکن عهه

پیام بالایی هولی بودم که گفتم میرم بهشت☺😂

حالت یه دو قسمت😁

اصن تایلند یه سریال داره میده استغفراللهی میرم اونو میبینم🤣😎(با پوستراش یاد اقدس الویه میفتم😐😂)

ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی
کارتون باب اسفنجی بر اساس هفت گناه کبیره ساخته شده  یاد این افتادم :)

نمیدونم ۱۰۰ درصد درسته یا ن ولی اره میشه گفت ولی باب کجاش شهوت داشت😂💔

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

دوستان بهشت منتظرتونم 🗿🗿

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.