2777
2789
عنوان

۷ گناه کبیره!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 75 پست
باب اسفنجی: شهوت  پاتریک : تنبلی  سنجاب : غرور  حلزون : شکم پرستی  خرچنگ : ط ...

کجای باب شهوت داش بیجاره

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا گناهان کبیره ان شرک ورزیدن به خدا نا امید شدن از رحمت خداوند خود را ایمن دانستن از ...

بگید زندگی نکنید دیگه😐😂

همش شد گناه که

ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی
اینا گناهان کبیره ان شرک ورزیدن به خدا نا امید شدن از رحمت خداوند خود را ایمن دانستن از ...

اره عزیزم اینا هم هستن اینارو همه میدونن بصورت جزئیه این ۷ تا بصورت کلیه ک توی تورات گفته شده 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

تنبل هسدم خشم دارم

همه هستنننننن همهههههه

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

حسادتو قبول دارم خیلی کار زشت و ناپسندیه اسیبشم فقط به خود حسود میرسه 

دروغگویی هم جز تباهی ادمیزاد چیزی نداره 

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

ببخشبد استارتر 🌷 نیم ساعت دیگ امتحان دارم میشه دعا کنین کامل شم 🙏🧡 اگر خراب کنم ابروم میره😭

ایشالله همون شه ک میخوای 

حسادتو قبول دارم خیلی کار زشت و ناپسندیه اسیبشم فقط به خود حسود میرسه  دروغگویی هم جز تباهی اد ...

نمیتونم ۱۰۰ درصد بگم ولی ۹۹ درصد ادما حسادت کردن گاهی اون ۱ درصدم دیگ خیلی خاص و خوبن عرفانین شاید پیش میاد بالاخره خواه نا خواه ممکنه حسرت زندگیه یکیو بخوری این میشه حسادت ولی ی عده افراد ک زیاد هستن متاسفانه دائم حسرت میخورن و بجای ارزوی خوب واسه طرفشون حتی نفرین میکنن و تو دلشون بد طرفو میخوان حتی گاهی حاظر میشن کاری کنن ک زندگی طرفو خرابب کنن این خیلی بده خوشبختی دیگران از خوشبختی ما کم نمیکنه اگه واسه خوشبختی دیگران خوشحال شدی مطمئنن خودتم خوشبخت میشی 

متاسفانه تو ی جامعه بدی هم بزرگ شدیم و داریم زندگی میکنیم ک از بچگی مقایسه شدیم تا بزرگ سالی ک خودمون مقایسه میکنیم و همینا باعث حسادت میشه