2777
2789

خجالت چی چیه

درد داره🥲🥲🥲

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز اول خیلی خجالت میکشی ولی میبینی که اپراتور خیلی عادیه،چون روزانه اینکارو انجام میدن، و دیگه شما ...

حالا اپراتوره هرکیو میبینه میره با خودش میگه وااای یکی بود اینجور بود یکی بود اون شکلی بود🤪🤪😂 

با بی حسیم درد داره یعنی حالا بعدش خوشگل میشه؟

آره بابا با بی حسی هم درد میاد

شکنجه اس

آره خیلی خوشگل میشه

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

حالا اپراتوره هرکیو میبینه میره با خودش میگه وااای یکی بود اینجور بود یکی بود اون شکلی بود🤪🤪😂&nbs ...

ما که مسیول فکر دبگران نیستیم، بعدشم  اون ادم مشکلاتو زندگی خودشو داره، چرا باید به من و شما فکر کنه؟! خودشدرگیر زندگی خودشه 

وویی بس برم جهنم از زایمان ک بیشتر نیس دردش

نه اونقدر😂

ولی خب بیکینی پوست حساسی داره 

دردش جوریه انگار دارن موهاتو با موچین می کنن

ولی خب یکی دو دیقه اس