2777
2789

من سال یازدهم دسترسی به کارنامه ندارم نمی‌دونم چیکارش کردم حتی رمز هم ندارم وارد سایت بشم ببینم از معاون و مدیرم پرسیدم گفتن فردا بیا مدرسه 

فردا هم که دیگه سایت سنجش برای ویرایش اطلاعات و کارت ورود به جلسه بسته میشه ...

معدل سال یازدهم رو الکی زدم البته بیشتر زدم انگار ...

هیچی یادم نمیاد چیکار کنم ..

امسال دوازدهمم که هستم که هنوز نتایج نهایی هارو ندادن ببینم چی میشه ،

الان الکی زدم مشکلی نداره؟؟؟

بعدا امکان ویرایش هست ؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیازی به رمز فکر نکنم داشته باشه.کد ملی و شش رقم درج شده توی شناسنامه رو بزنی میتونی سایت پادا رو چک ...

نمیهش نمیتونم ... اون شماره ای هم که برای فراموشی رمز عبور هست که احیانا بهت بفرستن اگر فراموش کردی اون خط متاسفانه کلا نابود شده ... الان اون خط رو ندارم چیکار کنم الان چه غلطی 

نمیهش نمیتونم ... اون شماره ای هم که برای فراموشی رمز عبور هست که احیانا بهت بفرستن اگر فراموش کردی ...

عزیزم شما مگه نمی‌خوای معدلت رو ببینی؟وارد سایت پادا بشو اصلا رمز عبور نیاز نیست از طریق درگاه دولت نقش دانش آموز رو انتخاب کن بعد کد ملی و شش رقم توی شناسنامه و کد امنیتی رو وارد کن بعد به امکانات سایت دسترسی پیدا می‌کنی.

شما اشتباها داری وارد بخشی میشی که رمز عبور میخواد.

روی قسمت منو باید کلیک کنی.

عزیزم شما مگه نمی‌خوای معدلت رو ببینی ؟ وارد سایت پادا بشو اصلا رمز عبور نیاز نیست از طریق درگاه دول ...

شما همون صفحه ای که توش رمز عبور و اینا میخواد بالای صفحه رو نگاه کنید نوشته منو.

عزیزم شما مگه نمی‌خوای معدلت رو ببینی؟وارد سایت پادا بشو اصلا رمز عبور نیاز نیست از طریق درگاه دولت ...

زدم عزیزم معدل سالهای پیشم هم حتی نشون نمی‌ده متاسفانه ....

خطا میده و بعدشم میگه تا زمان اعلام نتایج غیر فعال هست