2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

232 بازدید | 27 پست

سلام خانما من ۶ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم 

دومی ناخواسه بود الان نیاید بگید ناخواسته چیه و فلان 

واقعا ناخواسته بود اگه بخواید توضیح میدم چرا 

شوهرم فوق العاده ادم بی احساس و سردیه کوچیک ترین قدمی تاحالا مبنی بر دوس داشتن من و بچه هاش برنداشته 

از زمان بارداری دومم گفت من باید دو شیفت کار کنم یه مدت کوتاه  با اینکه وضع مالیش خوب بوده همیشه  منم به ناچار قبول کردم

ساعت ۴ صبح میومد خونه البته من ا‌ون زمان خونه مادرم بودم چون استراحت مطلق بودم 

برنامش اینجوری شده بود دیگه من که نبودم تا ۴صبح بیرون از خونه بود هیچوقتم محل کارشو نشونم نداد 

بچه به دنیا اومد رفتم خونه خودم بازم منو با دوتا بچه تنها میذاشت تا ۴صبح وقت هایی هم که خونه بود کوچک ترین کمکی بهم نمیکرد 

بخاطر خانوادش هم کل زندگیمون دعوا بود 

الان یک هفته ست خونه مادرمم  بخاطر بحثی که باهاش کردم که نره دیگه شبا سر کار 

تو این یک هفته نه زنگی نه پیامی هیچی حتی حال بچه هاشم نمیپرسه 

دیگه تصمیمم جداییه به نظرتون بهش زنگ بزنم برای اخرین بار باهاش حرف بزنم یا نه اقدام کنم برای جدایی؟

همش با خودم میگم من که زندگیم نابود شد اخرین تلاشمو بکنم اسم  بچه طلاق نیاد رو بچه هام نظرتون چیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نهه کسی که انقدر سرد و بی تفاوته لیاقت نداره حتما با کسیه خیلی مشکوک میزنه روابط جنسیتون در چه حدی ...

افتضاح 

اصلا میل جنسی نداره 

یه مدت واسه این قضیه هم خیلی تلاش کردم ولی همکاری نکرد 

اگه طلاق هم گرفتی بچه هات ول نکن چون شوهرت که مطمئن باش کاری به بچه ها نداره و بی محبت اگه تو هم ولش ...

اصلا بچه هامو ول نمیکنم بچه هام جونمن 

خانوادمم با تمام وجودشون دوسشون دارن همه کار براشون میکنن 

والا جدا شو زن احساسیه محبت میخواد وقتی شوهرت رفتارش نزاره کنار محبت نکنه نه به تو نه به بچه هات تو روحیشون تاثیر بدی میزاره به نظرم عاقلانه باهاش حرف بزن دلیل کارش و بپرس بگو چرا سردی وقت برا بچه هام نمیزاری اونا هم آینده دارن الان بهشون اهمیت ندیم بحث کنیم دو روز دیگه نتایج بدی تو زندگیشون داره