2777
2789
عنوان

درد زیر شکم

38 بازدید | 15 پست

سمت چپ سمت چپ قسمت پایین شکم یهویی خیلی ناجور و شدید گرفته برای مانانم خیلی نگرانم سونوگزافی هم فردا نوبت داده آزمایش خون و ادرار اورژانسی داد چیزی نبود ممکنه چیز خطر ناکی باشه خیلی نگرانم اگه تجربه دارید بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممکنه درد تخمک گذاری باشه. ممکنه خدا نکرده بارداری خارج رحمی باشه... ممکن هم هست شن کلیه باسه که تو مجرای ادرار از کلیه به مثانه گیر کرده که درد داره...سونوی کامل شکم داده؟ چون تو سونوی کامل شکم کامل تخمدان و کلیه و. وده و کبد و کیسه صفرا و مثانه و رحم و اپاندیس و همه رو چک می کنن

الان چطوره؟دکتر چیزی نگفت؟

آمپول داد بره بزنه گفت آزمایشتون سالمه اسپاسم عضلانیه!!! سونوگرافی هم نوشت ولی نوبت نبود امروز تا فردا صبح باید صبر کنیم میگم نکنه چیز بدی باشه مه سونو نوشته

ممکنه درد تخمک گذاری باشه. ممکنه خدا نکرده بارداری خارج رحمی باشه... ممکن هم هست شن کلیه باسه که تو ...

نه مامانم یائسه شده بارداری که نیست بله کامل لگن وشکم

یهو شروع شد ؟؟ اخه عفونت یعنی اینقدر باعث درد میشه سوری راه بره؟

والا من خیلی درد داشتم تا صب نتونستم بخوابم مسکن خوردم دو سه روز بعد دردم کمتر شد بعد هم نتیجه آزمایش اومد فهمیدم عفونته

اللهم صل علی محمد و ال محمد

والا من خیلی درد داشتم تا صب نتونستم بخوابم مسکن خوردم دو سه روز بعد دردم کمتر شد بعد هم نتیجه آزمای ...

آزمایش خون هم دادی عزیزم !؟ ببخشید هی سوال میپرسم برای شما هم زیر شکم سمت چپ بود؟

آزمایش خون هم دادی عزیزم !؟ ببخشید هی سوال میپرسم برای شما هم زیر شکم سمت چپ بود؟

برا تشخیص عفونت کلیه یا عفونت مثانه یا عفونت ادرار باید ازمایش ادرار و کشت ادرار بده کنارش سونوی کلیه و مثانه و مجاری ادراری هم میدن. من چون دخترم اینجوری میشد میدونم. دختر من عفونت ادرار داشت بعدشم فهمیدیم شن کلیه داره اما کلن کلیه هاش حساسن پهلوهاش سرما بخوره درد داره